Τρεις προτάσεις για τη Ρέιντζερς

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που φθάνουν στους φίλους της Ρέιντζερς για το μέλλον της ομάδας, καθώς οι διαχειριστές του συλλόγου έχουν στα χέρια τους τρεις προτάσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Όπως μετέδωσε το «SkySports», πίσω από τις προτάσεις βρίσκεται ο επιχειρηματίας, Μπράιαν Κένεντι, το κονσόρτιουμ του Πολ Μάρεϊ, «Blue Knights», καθώς και μια επιχειρηματική ομάδα από το Σικάγο!

Ο Κένεντι είναι ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας ράγκμπι, Sale Sharks, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά την αρχική πρόθεσή του να παρακολουθήσει

διακριτικά τις εξελίξεις στους προτεστάντες κάνοντας την κίνησή του μόνο σε περίπτωση που απορριπτόταν οποιαδήποτε άλλη πρόταση, τελικά ήταν αυτός που έδειξε το δρόμο τόσο στους «Blue Knights», όσο και στους Αμερικανούς επιχειρηματίες!

Όσον αφορά στους «Blue Knights», συστάθηκαν από τον πρώην γενικό αρχηγό της Ρέιντζερς, Πολ Μάρεϊ γι αυτό το σκοπό, ενώ στην πρότασή τους συμμετέχει και η εταιρία Ticketus, μέσω της οποίας προμηθεύονταν οι οπαδοί του συλλόγου τα εισιτήρια των αγώνων.

Την τελευταία πρόταση κατέθεσε μια επιχειρηματική ομάδα από το Σικάγο, με τους συγκεκριμένους μάλιστα επενδυτές να χαρακτηρίζονται «ειδικοί στο χώρο του αθλητισμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα