Τριανταφυλλάκος: «Θέλουμε να τερματίσουμε στην 1η θέση»

Δύο είναι οι στόχοι που έχουν θέσει οι άνθρωποι της Μαρκό τη φετινή χρονιά και μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι υλοποιήσιμοι.

Ο πρώτος αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου στη Δ’ Εθνική.

Ο δεύτερος αποσκοπεί στην ανάδειξη των ταλέντων της ομάδας, από τη «δεξαμενή» των 140 ποδοσφαιριστών (!), που αθλούνται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας των Μεσογείων, Δημήτρης Τριανταφυλλάκος, μίλησε στο Onsports για το έργο που επιτελείται στις ακαδημίες

του συλλόγου, και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα των ανδρών για να αναρριχηθεί στην κορυφή και να επιστρέψει στη Δ΄ Εθνική.

Η Μαρκό στις τελευταίες αγωνιστικές μετράει 4 νίκες, γεγονός που την έχει αφήσει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Δόξα Κορωπίου. Μπορεί να καλυφθεί αυτή η διαφορά και η ομάδα να ανέβει στη κορυφή;

«Έχουμε τις δυνατότητες να υπερκεράσουμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών και από την 4η θέση να βρεθούμε στην 1η. Είμαστε καλά σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο».

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει στο φετινό πρωτάθλημα;

«Θα επιδιώξουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της περιόδου, προσδοκώντας ότι θα φτάσουν για να τερματίσουμε στην 1η θέση. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό κάνει καλό στις ομάδες γιατί έτσι βελτιώνονται. Πάντα υπάρχουν, άλλωστε, περιθώρια για να γίνεις καλύτερος και στο διάστημα της διακοπής λόγω των εορτών, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη έχουν εντοπιστεί».

Υπάρχει περίπτωση να γίνουν μεταγραφές;

«Στις 27 Δεκεμβρίου, μαζί με το συνεργάτη μου, Αντώνη Βανταράκη, θα έχουμε συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουμε για το θέμα των μεταγραφών. Είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει ανάγκη από δύο προσθήκες και θα εξετάσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Από κει και πέρα, γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, από τα οποία προσπαθούμε να «αντλήσουμε» ποδοσφαιριστές με ταλέντο.

Ήδη έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα από το εφηβικό τμήμα, έξι παίκτες, οι οποίοι σταδιακά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες. Πρόκειται για τους 16χρονους, Χρήστο Μπάστα, Δημήτρη Πατσαούρα, Παύλο Λυριτζή, Στράτο Μπότη, Σπύρο Γκολφινόπουλο και τον τερματοφύλακα, Στέλιο Τσέγκα.

Είναι παιδιά με περίσσιο ταλέντο και σιγά, σιγά θα προσπαθήσουμε να τα ενσωματώσουμε στην πρώτη ομάδα. Μέχρι στιγμής ορισμένα από αυτά έχουν συμμετοχή στις αποστολές και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Στις ακαδημίες μας επιτελείται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές, Χρήστο Κορδολαίμη, Ιωάννη Μαντάλα και Αντώνη Καραούλη, οι οποίοι έχουν υπό την επίβλεψή του συνολικά 140 ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα