Τριπλή ενίσχυση για τον Άρη

Την απόκτηση τριών νέων παικτών, των Ζέλιτς, Μαυροβουνιώτη και Μποΐκοβιτς, ανακοίνωσε ο Άρης.


Κόσμος έφυγε (Μπαρούτοφ, Τερζής, Σαρικεΐσογλου, Τακουρίδης) και κόσμος ήρθε στον Άρη, που ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/1) την απόκτηση τριών νέων παικτών. Πρόκειται για τον Σέρβο πασαδόρο Ιβάν Μποΐκοβιτς, τον νεαρό ακραίο Αργύρη Μαυροβουνιώτη και τον Κροάτη κεντρικό Μάριο Ζέλιτς.

Ο Μποΐκοβιτς είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,93μ., έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με την VC Smederevo και τη Borac,

ενώ τα τελευταία χρόνια (2004-2011) έπαιξε στην Κύπρο με την Ένωση Παραλιμνίου και τη Σαλαμίνα.

Ο Ζέλιτς είναι γεννημένος το 1981 (2,03μ.) και ξεκίνησε την καριέρα του στη Mladost Zagabria πριν βγει εκτός Κροατίας. Το 2003 ήταν στην γερμανική VfB Friedrichshafen, το 2004 στην πολωνική Polska Energia και από το 2004 ως και το 2006 αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρώτα με τα χρώματα της Paris Volley και μετέπειτα της Montpellier.
Η περίοδος 2006-07 τον βρίσκει να παίζει στην Kροατία με την πρώτη του ομάδα, την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Λατίνα, ενώ πριν τον Άρη αγωνίστηκε για τρίτη φορά με τα χρώματα της Μladost.

Ο 21χρονος ταλαντούχος διεθνής Αργύρης Μαυροβουνιώτης έχει περάσει από τη Νίκη Aιγινίου, τον Αίαντα Ευόσμου, τον Ηρακλή, τον Επίκουρο και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα