Τσαϊρέλης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

23:32 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Δύσκολο έργο απέναντι στη Βιλερμπάν εκτός έδρας αναμένεται να έχει ο Άρης με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη.

Ο Έλληνας φόργουορντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε αναλυτικά: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε την Asvel, οπότε θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να μπούμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε. Θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που παίξαμε

εδώ. Είναι μία ομάδα με περίεργο προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο. Παίζουν σε γρήγορο ρυθμό οι ψηλοί τους σουτάρουν και οι κοντοί τους παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να εκτελέσουν ακόμα και μετά το σκριν. Το κλειδί είναι η άμυνα».

Όσον αφορά την ανεβασμένη ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με Βιλερμπάν και ΚΑΟΔ σε Eurocup και ελληνικό Πρωτάθλημα αντίστοιχα, ο 24χρονος φόργουορντ δήλωσε: «Οι δύο συνεχόμενες νίκες μας έχουν ανεβάσει ψυχολογικά. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρόκρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα