Τσάκα... τσούκα προς τον τίτλο!

Είχε (πάλι) ομαδικότητα, είχε (πάλι) ουσία, είχε (πάλι) αποτελεσματικότητα, οπότε... πώς να το χάσει αυτό το ματς με αντίπαλο τον... κατηγορημένο - αδίκως εδώ και τρεις δεκαετίες, με αποδείξεις κιόλας! - «φίλο» του;

«Φίλος», στο γήπεδο δεν υπήρξε ποτέ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ο ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό και χθες, για μία ακόμη φορά προσπάθησε -έντιμα, πεισματάρικα και μπράβο του-να το αποδείξει ξανά.

Σκόνταψε όμως στον... σκόρερ (!) Ζέκα, αλλά και τη θέληση

-ωραίο στοιχείο αυτό, ειδικά όταν είναι επαναλαμβανόμενο!- μιας ομάδας-ομάδας, να πάρει τη νίκη!
Ο Φερέιρα έδειξε σχετικώς ότι έχει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, ο Λέτο έδειξε ότι... το «έχει» να βγει φέτος πρώτος σκόρερ, ο Μαυρίας έδειξε ότι, υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου θα γίνει (και αυτός!) στέλεχος κάποια στιγμή, ο Καπίνο έδειξε ξανά ελπιδοφόρος (όσο και άπειρος στη μία ειδική στιγμή που, όμως, τίποτε δε λέει για την εξέλιξή του), ο ΟΦΗ έδειξε ότι δικαίως έχει θαυμαστεί ως τώρα, αλλά απέναντι σε πείσμα και έξυπνο πάθος όπως το χθεσινό του Παναθηναϊκού, δεν πρέπει να γκρινιάζει κιόλας που έφυγε ηττημένος. Ίσα ίσα. Το περίεργο θα ήταν να έχει φύγει έστω και με το "Χ".

Περίεργο επίσης θα ήταν να έχει φύγει και με το... «διπλό», ο Βλάσσης Τσάκας από το ΟΑΚΑ.

Αποσύρει, είπε; Τι ακριβώς; Ότι είχε κατατεθεί;

Ά, όχι! Ό,τι θα είχε ως τώρα καταθέσει (ως δυνατότητα) και, τώρα θα το πράξει, αφού-μετά-επειδή, που λεν΄ κι οι... συντεταγμένοι, θα το αποσύρει (ως πρόθεση!).

Φοβερά πράγματα, δηλαδή.

Σε μια βραδιά που, όπως ΟΛΕΣ εδώ και καιρό, ανήκουν στον Φερέιρα, τους ΗΡΩΙΚΟΥΣ παίκτες του, τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου στις κερκίδες (με... τον ΟΦΗ!) και τη χαλκέντερη, όπως αποδεικνύεται, διοίκησή της ομάδας, ασχολούμαστε με την πρόταση του Τσάκα, που θα αποσυρθεί αφού αποδειχθεί... ικανή!

Έλεος, αδέλφια!

Έλεος!

Την ομάδα και τα μάτια σας. (Κι αν φάνε... ψάρια τα μάτια μόνο, η κοιλιά περίδρομος και... προχωράμε, ΟΚ; "Χορτασμένοι" -από λόγια! Και χορτασμένοι, καλά καλά κιόλας, από μια υπέρβαση ήδη φανερή και ήδη ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ! Κι αυτό είναι που μετράει!)

Keywords
Τυχαία Θέματα