Τσάμης: «Ήμασταν καλύτεροι…»

Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Ανδρών με τον Άγγελο Τσάμη να τονίζει πως η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Ο Έλληνας γκαρντ / φόργουορντ της ομάδας της Ρόδου μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» και αναφέρθηκε στο ανεπανάληπτο κατόρθωμα της ομάδας του.

Αρχικά ο Άγγελος Τσάμης τόνισε: «Είναι σημαντικό αυτό που καταφέραμε. Ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την πρόκριση», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως αναμετρήθηκαν δύο ομάδες από την επαρχία: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Καβάλα.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι το επαρχιακό μπάσκετ αξίζει να βρίσκεται στην Α1. Πρέπει να δοθεί το βάρος σε αυτό. Ζήτω η επαρχία!».

Παρά το γεγονός πως το μπάτζετ του Κολοσσού μειώθηκε φέτος η ομάδα παρέμεινε άκρως ποιοτική, με τον γκαρντ των Ροδιτών να υπογραμμίζει: «Προφανώς και τα χρήματα δεν παίζουν πάντα ρόλο. Είμαστε μια παρέα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζουμε ειδικά τους τρεις τελευταίους μήνες. Η χημεία που έχουμε ως ομάδα, συνέβαλε ώστε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Ο Κολοσσός απέκλεισε την Καβάλα και ο Τσάμης στεναχώρησε τον... κολλητό του Βασίλη Σίμτσακ. «Είναι αδελφικός μου φίλος, αλλά μέσα στο παρκέ ήμασταν αντίπαλοι. Οταν βρισκόμασταν ένας εναντίον ενός είχαμε και μια κουβεντούλα».

Οσον αφορά τον ίδιο τον Τσάμη, είπε: «Ο προπονητής, μου δείχνει εμπιστοσύνη και εγώ κάνω ό,τι μπορώ».

Οι Ροδίτες θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και ο πολύπειρος γκαρντ ξεκαθάρισε: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ σε ημιτελική φάση. Θέλουμε να το απολαύσουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τέλος για τον κόσμο της ομάδας του είπε: «Τους θέλουμε μαζί μας. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει Κολοσσός».

Keywords
Τυχαία Θέματα