Τσεχική υποστήριξη για τους «λύκους»

04:21 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με δύο γκολ του Radim Vrbata στην τρίτη περίοδο, οι Φίνιξ Κογιότες κέρδισαν εκτός έδρας με 4-2 τους Μινεσότα Ουάιλντ και αποχαιρέτησαν το 2011 με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι «λύκοι» έμειναν πίσω στο σκορ στην δεύτερη περίοδο με γκολ του Pierre-Marc Bouchard, αλλά βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν στο Μινεάπολις. Άλλωστε, οι «τρελοί» διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, οπότε οι ανατροπές σε βάρος τους δεν προκαλούν… εντύπωση.

Αρχικά ισοφάρισε σε power

play o Daymond Langkow και το δεύτερο εικοσάλεπτο έληξε 1-1. Στο τρίτο, όμως, ο διεθνής Τσέχος, Vrbata πέτυχε διαδοχικά γκολ σε φάσεις διαρκείας μπροστά στην αντίπαλη εστία, πριν μειώσει σε 3-2 ο Matt Cullen με πέναλτι. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ray Whitney έστειλε το puck στην ανυπεράσπιστη εστία των… απελπισμένων γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, ο σύλλογος του Φίνιξ έχει 42 βαθμούς και την ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Απαιτείται αρκετά μεγαλύτερη προσπάθεια εντός του 2012, για να βρεθούν οι «λύκοι» στα play off, αλλά οι Ουάιλντ έμειναν στους 48 βαθμούς και στην τέταρτη θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα