Τσιώλης: «Ήμασταν πειθαρχημένοι»

Στην ψυχολογία του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας πως η πειθαρχεία έδωσε στον Αστέρα την πρόκριση.

Βέβαια, παραδέχτηκε ότι το τελικό σκορ (1-4) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς αδικεί τον ΠΑΣ. «Αποδείχτηκε ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός με διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με το πρωτάθλημα, γιατί όποιος έχανε αποκλειόταν. Το ματς ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερη διάρκεια. Αδικεί κατάφωρα τα Γιάννενα το σκορ. Το δεύτερο γκολ που πετύχαμε ήταν αυτό που έδωσε άλλη τροπή στο ματς. Με

ένα ωραίο γκολ τα Γιάννενα μείωσαν, αλλά με το 1-3 που σημείωσε ο Χούλι τελείωσε. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να γείρει προς τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς. Επαρχιακές ομάδες έχουν κίνητρο να διακριθούνε στο Κύπελλο», τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Για τους δεσμούς του με τον ΠΑΣ, σημείωσε: «Με συνδέουν πολλά με τα Γιάννενα και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Εύχομαι καλή επιτυχία για το μέλλον. Είναι κόσμημα τα Γιάννενα με την ιστορία που έχουν και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σωθούν».

Τέλος, για το που κρίθηκε το ματς, υπογράμμισε: «Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα με δυνατό κρύο και ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Ήμασταν πειθαρχημένοι και δεν επιτρέψαμε να δεχτούμε πρώτοι γκολ. Το προβάδισμα ήταν αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα