Τσιώλης: «Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες μέσα στην εβδομάδα»

Αν και δεν αποκάλυψε την απόφασή του για το αν θα μείνει ή όχι, ο Σάκης Τσιώλης έκανε λόγο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς και την προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης έμεινε ευχαριστημένος από την 6η θέση και το ρεκόρ βαθμών, ωστόσο τόνισε ότι μπορούσε η ομάδα να πάει και καλύτερα. Οσο για την παραμονή του, είπε πως θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τους ιδιοκτήτες, τους οποίους ευχαρίστησε για την φετινή χρονιά.

«Έκλεισε η σεζόν και σίγουρα μπορούσαμε να ήμασταν ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών και τη γενική κατάταξη.

Αν βάζαμε την 6η θέση, από αρχή θα ήμασταν τρις ευτυχισμένοι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στην ζωή και στην μπάλα πρέπει να παίρνεις το καλύτερο. Ο Αστέρας είναι οργανωμένη ομάδα και όπως μαστίζεται το ποδόσφαιρο, είχε προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ τον κόσμο για γιορτή. Πολύ σημαντικό κομμάτι ήταν ότι τελειώνοντας, το ιατρικό δελτίο ήταν άδειο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε κανέναν τραυματία. Καλό καλοκαίρι. Αύριο μπαίνει η ομάδα σε άλλη διαδικασία, πως θα οργανωθεί. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στον πρόεδρο και να τους αφιερώσω την τελική κατάταξη και τη βαθμολογία της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο Τσιώλης.

Σε ερώτηση για το πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί που τον καλούν να μείνει, επισήμανε: «Στον Αστέρα υπάρχουν ιδανικές συνθήκες: οργάνωση, οικονομική συνέπεια, αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες για το μέλλον της συνεργασίας μας».
Ερωτηθείς για τα τους νεαρούς άσους που έπαιξαν κόντρα στον Πανιώνιο, Γεωργακόπουλο, Μπακασέτα, Κουρμπέλη, σχολίασε: «Σίγουρα η εντύπωση είναι πολύ καλή. Έχει καλούς παίκτες η Κ17 και η Κ20. Τα παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση και στην επαγγελματική ομάδα. Θα προωθήσουμε και άλλα παιδιά. Όταν είσαι σε μια επαγγελματική ομάδα και έχεις σερί νικών, δύσκολα μπαίνεις σε αλλαγές. Εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια και μόνο έτσι ο Αστέρας θα κάνει κάτι πολύ καλό».

Για το συναίσθημα που του αφήνει το τέλος της σεζόν, είπε: «Πάντα θες κάτι περισσότερο. Ο Αστέρας έφτασε τόσο κοντά σε κάτι μεγάλο. Εγώ είμαι ποδοσφαιράνθρωπος. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές στον Αστέρα…».

Αν υπάρχει προγραμματισμός σε περίπτωση που λόγω αδειοδοτήσεων, η ομάδα παίξει Ευρώπη, υπογράμμισε: «Φυσικά. Υπάρχει πλάνο που στις 18-20 Ιουνίου, μπορεί να είναι έτοιμος ο Αστέρας. Αν αρχίσει το πρωτάθλημα, έχουμε κλείσει τουρνουά στην Κύπρο και έχει προγραμματιστεί νωρίς η άδεια για να μπούμε νωρίς στην προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα