Τσιβγινίδης: «Ίσως αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο»

12:57 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ατρόμητου Λάππα, Τάκης Τσιβγινίδης, για την απόφαση που έλαβε την Πέμπτη (8/03) η ΕΠΣ Αχαΐας για τον χώρο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, ενώ συνέχισε και την κόντρα με τον Παναιγιάλειο.

Ο «ισχυρός» άντρας του Ατρόμητου Λάππα έκανε παρέμβαση στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 και επιτέθηκε στην ΕΠΣ Αχαΐας για την απόφαση που πήρε να διεξαχθεί ο αγώνας στο «Α. Κάνιστρας», ενώ στάθηκε και στον ορισμό της τιμής του εισιτηρίου στα 5 ευρώ, παρότι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στον τελικό είχαν συμφωνήσει στα 10 ευρώ. Όλα αυτά κάνουν

τον πρόεδρο να σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσιβγινίδης:

«Είμαι πολύ αγανακτισμένος. Έχω έκτακτο συμβούλιο το απόγευμα για να αποφασίσω τις επόμενες κινήσεις μου.

Συνέβη το εξής παράξενο για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Σώνει και καλά ο Διαγόρας θέλει να γίνει ο τελικός στο «Α. Κάνιστρας». Λέει η προκήρυξη της ΕΠΣ Αχαϊας, ότι αν πρόκειται για ομάδες από τη Δυτική Αχαΐα ο τελικός του Κυπελλου πρέπει να γίνει στην Αχαγιά.

Και είπαμε, πείτε μας πότε ο Διαγόρας Βραχνεϊκων ή ο Διαγόρας 2010 ήταν σε όμιλο της Πάτρας;

Θεωρούμε ότι πρέπει να παίξουμε στην Κατω Αχαγιά με τους προβολείς, να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Στο Κάνιστρας είναι χάλια και ο φωτισμός που δεν βλέπει ο ένας παίκτης τον άλλον στα 2 μέτρα και ο αγωνιστικός χώρος είναι τραγικός.

Πιστεύω ότι ξεχρεώνουν κάτι στον Κοζιώρη!

Εν τω μεταξύ συνέβη και το άλλο. Παίζουμε με τον Εθνικό Σαγεϊκων και τους είχαμε πει βάλτε εισιτήριο 10 και το βάζουν 5 ευρώ. Πέρσι έπαιζαν Τριταιϊκός – Ζαβλάνι και βάζουν 10 ευρώ εισιτήριο. Φέτος συμφωνούν τα δύο σωματεία για 10 ευρω και το βάζουν 5 ευρώ. Όποτε παίζει ο Ατρόμητος το βάζουν 5 ευρώ!

Αισθάνομαι αηδιασμένος. Είναι πιθανόν να φύγω από το ποδόσφαιρο. Να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά και θα φύγω. Η ΕΠΣ διώχνει τον Τάκη Τσιβγινίδη από το ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Παναιγιάλειο μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση…

«Πόσο να αντέξω; Προχθές ήρθε το Αίγιο και μας βίασε. Σιχάθηκα. Σιχαμένοι άνθρωποι όλοι.

Ασελγείς σε ένα χωριό και βγάζεις ανακοίνωση από πάνω; Έπρεπε να σου πούμε και ευχαριστώ που μας γ …ς; Δεν υπήρχε ανάγκη. Ανώτερη ομάδα είναι ο Παναιγιάλειος, θα κέρδιζε, αλλά γιατί να γίνει αυτό;».

Τέλος, η διοίκηση του Ατρόμητου Λάππα έκανε πρόταση στην ΕΠΣΑ για δωρεάν είσοδο των φιλάθλων στον τελικό Κυπέλλου με τον Διαγόρα, με την κάλυψη μάλιστα των εξόδων των διαιτητών από τον «κυανέρυθρο» σύλλογο.

Από πλευράς Ένωσης, ο πρόεδρος Γ. Σταυρόπουλος τόνισε ότι το αίτημα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΣΑ και έπειτα θα ληφθεί κάποια απόφαση για το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα