Τσουρής: «Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς»

Στην πρώτη παρουσία του στη Γ’ Εθνική ο Πολυκράτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευθεί τη χαρά της νίκης.

Οι Σαμιώτες έχουν μέχρι στιγμής δύο ήττες, με την τελευταία να έρχεται στο Πυθαγόρειο από τη Χαλκίδα. «Εμείς το παλέψαμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε, αλλά κάναμε στο τέλος μερικά λάθη εμείς, μερικά οι διαιτητές και χάσαμε στις λεπτομέρειες», παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου ο Βαγγέλης Τσουρής. Είπε ακόμα…

Για τα

αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Ελπίζουμε, όμως, στα υπόλοιπα παιχνίδια να μην πετάξουν τίποτα από όσα πέταξαν. Η ομάδα κινδυνεύει πλέον με τιμωρία, όλα αυτά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Για το γεγονός πως απώλεσαν διαφορά δέκα πόντων (42-32) κι εν τέλει ηττήθηκαν: «Έπρεπε να μπουν κάποια σουτ, εμείς δεν τα βάλαμε και αντιδράσαμε νευρικά. Η Χαλκίδα μας πέρασε στο σκορ κι εκεί χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Θεωρώ πως κι εμείς αξίζαμε τη νίκη. Δεν αδικήθηκε κάποιος, ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Χαλκίδα είναι αρκετά καλή ομάδα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς εδώ μέσα, θα προσπαθήσουμε να «μαζέψουμε» ό,τι μπορούμε στα εκτός έδρας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε ήδη χάσει δύο παιχνίδια στο τέλος. Λίγο η απειρία, λίγο η ελλιπής προετοιμασία, παιχνίδι το παιχνίδι όμως θα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν υστερούμε κάπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα