Τζεμπούρ: «Είμαι περήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρόλευκων» ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Πειραιώτες, κάτι που του χάρισε το βραβείο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης. Ο «τρομοκράτης» ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από τα αποδυτήρια, έχοντας στην… αγκαλιά του το βραβείο του MVP και στις δηλώσεις του

στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε για τη φετινή χρονιά, ενώ… αποκάλυψε και το… γούρι του.

Συγχαρητήρια για το βραβείο. Πώς θα περιέγραφες τη φετινή χρονιά στην οποία κατακτήσατε το νταμπλ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα όσα πετύχαμε όλη τη σεζόν. Είχαμε κάποιες απώλειες στον πρώτο γύρο, ωστόσο τα δώσαμε όλα στον δεύτερο και πετύχαμε τους στόχους μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».

Πολλοί σκάουτερς ξένων ομάδων παρακολουθούν την πορεία σου. Πώς βλέπεις το μέλλον σου;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ξεκουραστώ. Στην συνέχεια θα μιλήσω με τον πρόεδρο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και κατακτήσαμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Όσο για το μέλλον θα δούμε».

Που το αφιέρωσες το τέρμα που πέτυχες;

«Το αφιέρωσα στον πατέρα μου. Έχει έρθει να με δει τρεις φορές, με την Ντόρτμουντ, την Άρσεναλ και σήμερα (σ.σ. Σάββατο 28/4) και σκόραρα και τις τρεις φορές. Είναι το… γούρι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα