Τζεμπούρ: «Θέλω τα πάντα με τον Ολυμπιακό»

14:21 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αχόρταγος εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ στο Red Store, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει και τους τρεις στόχους που διεκδικεί ο Ολυμπιακός.

Τον Αλγερινό επιθετικό αποθέωσαν περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας και ο ίδιος μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι

με τον ΟΦΗ είπε: «Είναι μια δύσκολη ομάδα. Παίζει καλά αμυντικά, το ξέρουμε από το πρώτο ματς. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ μέρος της ομάδας, αλλά έχω κάρτες και δεν μπορώ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα με οποιαδήποτε ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Τζεμπούρ αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνει ο Ολυμπιακός: Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε πολλά παιχνίδια. Πριν ήταν ο Φεβρουάριος, τώρα είναι ο Μάρτιος. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίσουμε το κάθε ματς».

Αναφορικά με τον κόσμο, είπε: «Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω εδώ για να μας δίνει στήριξη όσο εδώ τόσο και στο γήπεδο».

Κλείνοντας, ο Τζεμπούρ φανέρωσε την... τρέλα και τη δίψα του για τίτλους με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ένας εφικτός στόχος και το θέλουμε πολύ, αλλά εγώ έχω μεγάλη όρεξη και θέλω να τα πάρω όλα, ότι τίτλο υπάρχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα