Τζένιφερ Νικόλ Λι: Γυμνή στους δρόμους του Λ.A.!

Να ψωνίσει τα απολύτως απαραίτητα για τις κοσμικές εμφανίσεις της στο Χόλυγουντ ήθελε η διάσημη Αμερικανίδα γυμνάστρια αλλά επειδή κάνει ζέστη αυτές τις μέρες στο LA αποφάσισε να βγάλει όλα τα κάλλη της στη φόρα…

Η 36χρονη μητέρα δύο παιδιών είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του ανθρώπου που αδυνατίζει έπειτα από πολύ κόπο αλλά πολύ θεαματικά και θέλει να το δείξει σε όλον τον κόσμο!

Η Τζένιφερ Νικόλ Λι μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της κατάφερε να χάσει περισσότερα από 80 κιλά και τώρα που νιώθει (και δείχνει) υπέροχη αν μπορούσε θα κυκλοφορούσε εντελώς γυμνή στους δρόμους.

Το λευκό φουστάνι που επέλεξε για τα ψώνια στο φημισμένο Rodeo Drive πάντως είναι πολύ κοντά στο… εντελώς γυμνό και σίγουρα απαγορευτικό για εσώρουχα. Πολλές φορές η Τζένιφερ αναγκάστηκε να σταματήσει τα ψώνια για να προλάβει τα αποκαλυπτήρια καθώς το φουστάνι γλιστρούσε από πάνω της.

Το είχε συνδυάσει με εντυπωσιακές ψιλοτάκουνες γόβες, οι οποίες την δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο, αλλά είχε για βοήθεια τη γραμματέα της οπότε πρόλαβε να ψωνίσει και Gucci και Dior και Fendi πριν ξαποστάσει για ένα ποτήρι παγωμένο οργανικό τσάι.

Η Τζένιφερ Νικόλ Λι, η οποία έχει γίνει διάσημη για το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που την αδυνάτισε (κυκλοφορεί βιβλία, dvds και είναι συνέχεια καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές) είχε μεγάλη αγωνία να προλάβει τα ψώνια της στο Μπέβερλι Χιλς γιατί σε λίγες ώρες θα έπρεπε να επιστρέψει σπίτι της, στο Μαϊάμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα