Τζώρτζογλου: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει»

Την αντίθεσή του για πρωτάθλημα με 18 ομάδες, εξέφρασε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στην πρόταση της Λίγκας στην ΕΠΟ, για την διεξαγωγή πρωταθλήματος με 18 ομάδες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Πανθρακικός έχει δίκιο να διαμαρτύρεται.

Για την πρόταση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 18 ομάδες:

«Στην παρούσα φάση δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να το κρίνει κανείς. Γενικότερα δεν είναι κάτι που δεν θα το δεχόμουν και μάλιστα

το είχαμε προτείνει το περασμένο καλοκαίρι. Είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Θεωρώ ότι έχει δίκιο ο Πανθρακικός. Ο ΚΑΠ είναι σαφέστατος και ξεκάθαρος σε αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Από εδώ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα».

Για το σκεπτικό της απόφασης:

«Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτούν να πάρουν απόφαση για 18 ομάδες και μπορεί σε 15 μέρες να δείτε 20 ομάδες. Έχουν πάρει αποφάσεις για πολύ χειρότερα πράγματα. Νομίζω ότι τα γράμματα της αλφαβήτου δεν θα φτάνουν να χαρακτηρίζουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα:

«Από ό,τι πληροφορούμαι, η NOVA δεν έχει πρόβλημα. Το γενικότερο είναι ότι ως φίλαθλος γελάω με αυτό που συμβαίνει. Τελειώνει ο Οκτώβριος και δεν ξέρουμε ακόμα πόσες ομάδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα».

Για τη γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί:

«Ακούμε και κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εδώ γίνονται πολλά και άσχημα πράγματα, τα οποία συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει, όλη η Ευρώπη μιλάει για αυτό το κατάντημα και ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία τιμωρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα