Βαλντές: «Να μείνει ο Πεπ»

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ελπίζει στην παραμονή του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάντρο Ροσέλ τόνισε ότι η πρόταση προς τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ήδη έτοιμη και το μόνο που μένει είναι να βάλει ο Καταλανός τεχνικός την υπογραφή του.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τον 41χρονο τεχνικό να κάνει αποδεκτή την πρόταση. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα,

Βίκτορ Βαλντές με δηλώσεις του στα ισπανικά Μέσα, έδειξε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα.

«Με τον Γκουαρντιόλα η Μπαρτσελόνα γίνεται όλο και καλύτερη κάθε σεζόν. Έχει κάνει την δική του εποχή στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει το έργο του για πολλά χρόνια ακόμα», είπε αρχικά ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Σε ότι αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης, πρόσθεσε: «Θα είναι από τα δυσκολότερα μας παχινίδια. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δυνατή φέτος όπως κάθε χρονιά και πάντα παλεύει για τους τίτλους», κατέληξε ο Βαλντές.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα