«Βαριά» ήττα στο Φίνιξ για τους Λέικερς

07:59 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Χωρίς τον Κόμπι Μπράιαντ στη διάθεσή τους, οι Λος Άντζελες Λέικερς κατέρρευσαν στο δεύτερο 12λεπτο και ηττήθηκαν με 125-105 από τους Φίνιξ Σανς.

Υποφέρει από τενοντοθυλακίτιδα ο «μάμπα» και για αυτό απουσίασε από την αναμέτρηση που διεξήχθη στο «US Airways Center». Μάλιστα μέλη του ιατρικού επιτελείου των «λιμνάνθρωπων» αναφέρουν πως ο Μπράιαντ αγωνίζεται για αρκετές εβδομάδες νιώθοντας πόνους στον καρπό.

Στα τρία προηγούμενα ματς με τους «ήλιους» φέτος σημείωσε 48, 36 και 32 πόντους. Με την απουσία του, όμως, ο Ντέβιν Έμπανκς έγινε... βασικός και

οι Σανς πέτυχαν... 14 τρίποντα.

Από τέσσερα σημείωσαν οι Σάνον Μπράουν και Μάικλ Ρεντ, οι οποίοι άθροισαν 24 και 23 πόντους, αντίστοιχα. Ακόμα, ο Στιβ Νας μοίρασε 11 ασίστ και πέτυχε 13 πόντους, όσους είχαν οι Μαρκίεφ Μόρις και Σεμπάστιαν Τέλφερ. Στους 14 σταμάτησε ο Μάρτσιν Γκόρτατ και στους 11 ο Τσάνινγκ Φράι.

Ιδιαίτερα παραγωγικός ήταν ο Πάου Γκασόλ με τριάντα πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Άντριου Μπάινουμ είχε 23 και 18, αντίστοιχα. Στους 19 έφτασε ο Μέτα Ουόρλντ Πις, στους δώδεκα ο Έμπανκς και στους 11 με εννέα ασίστ ο Ραμόν Σέσιονς.

Ωστόσο το σερί 138 διαδοχικών παρουσιών του Κόμπι διακόπηκε και οι Λέικερς υποχώρησαν στο 35-22, μόλις μία επιτυχία πιο πάνω από τους Κλίπερς στην κούρσα» της Pacific. Από την άλλη, οι εκπρόσωποι του Φίνιξ «ανέβηκαν» στο 29-27 και μείωσαν τη διαφορά τους από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ στη 1.5 επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα