Βελλής: «Όποιος δεν μπορεί να προσφέρει, να το πει τώρα»

Μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό και προπονητικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες έστειλε ο Σταμάτης Βελλής με αφορμή την επίσκεψή του στην προπόνηση της Τετάρτης (18/01).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα apollon1891, σε ομιλία του προς τους παίκτες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στάθηκε στις δύο σερί εντός έδρας ήττες από Προοδευτική και Πανηλειακό, τις οποίες αποκάλεσε «χοντρό στραπάτσο», εξέφρασε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του, αλλά τους έθεσε προ των ευθυνών τους, προκειμένου να μην επαναληφθούν λάθη:

«Σας έχω εμπιστοσύνη και το ξέρετε,

αλλά αυτές οι δύο ήττες ήταν χοντρό στραπάτσο… Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά το θέμα είστε εσείς… Εσείς παίζετε μπάλα κάθε Κυριακή, όχι η διοίκηση. Οι ευθύνες για τη μέχρι τώρα πορεία είναι μοιρασμένες στο προπονητικό τιμ και σ’ εσάς… Εγώ, καλώς ή κακώς, έχω αφήσει την ομάδα εν λευκώ, από εκεί και πέρα μόνο πληρώνω. Ό,τι μου έχει ζητηθεί από την αρχή το κάνω. Δεν έχω φέρει έως τώρα αντίρρηση σε τίποτα. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα… Δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα… Μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, μας αρκεί να μην επαναληφθούν λάθη και να αγωνίζεστε με πάθος».

Ακόμη, ο Βελλής υπογράμμισε ότι σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να προσφέρει δεν είναι αργά για να το πει: «Όποιος δεν μπορεί να προσφέρει, αισθάνεται αδικημένος, δεν είναι καλά για οποιονδήποτε λόγο να μου το πει τώρα που ακόμα υπάρχει χρόνος για να πράξουμε ό,τι χρειάζεται…».

Τέλος, το αφεντικό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είχε τετ α τετ με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα