Βελονάκης: «Θα βρούμε τον καλό μας εαυτό»

Την αισιοδοξία του ότι η Επισκοπή θα βρει τον δρόμο της για τις επιτυχίες εξέφρασε ο Γιώργος Βελονάκης.

Ο νεαρός επιθετικός των «κυανόλευκων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τους στόχους της ομάδας και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βελονάκη:

Για την μέχρι τώρα εικόνα της Επισκοπής: «Αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι ότι είμαστε μόλις την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν σημαίνει

κάτι το ότι έχουμε χάσει δυο παιχνίδια, ας πούμε ότι αυτή είναι η κοιλιά της ομάδας, μην ξεχνάμε ότι έχουμε κάνει τρεις μήνες περίπου προετοιμασία και παίξαμε 20 φιλικά παιχνίδια. Ξέρουμε όλοι τις δυνατότητες μας, και σύντομα θα βρούμε ξανά τον καλό μας εαυτό».

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Η ομάδες που ξεχωρίζουν μέχρι τώρα αν και είναι πολύ νωρίς είναι τρεις. Βλέπουμε τον Ηρόδοτο ο οποίος είναι πάντα μια ανταγωνιστική και έμπειρη ομάδα σε αυτή την κατηγορία, η Αναγέννηση που έχει κάνει καλά αποτελέσματα και ο Γιούχτας που όσα χρόνια βρίσκεται στην Δ’ Εθνική μας έχει δείξει ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο τέλος όμως πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν τα φαβορί».

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με ΠΑΟ Κρουσσώνα: «Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε την νίκη και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Η νίκη εκτός από τους τρεις βαθμούς θα μας φτιάξει καλύτερα και την ψυχολογία. Αν τώρα το τρίποντο συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα