Βενγκέρ: «Ο Φαν Πέρσι θα μείνει στην Άρσεναλ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα παραμείνει στην Άρσεναλ, καθώς δεν βλέπει για ποιο λόγο θα ήθελε να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Γιουβέντους...

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει άλλους 12 μήνες στο συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» και ο Γάλλος τεχνικός ήλπιζε ότι η εν λόγω εκκρεμότητα θα λυνόταν προτού εκείνος έφευγε για το Euro 2012.

Ωστόσο, συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν υπήρξε κι έτσι οι φήμες ότι ο Φαν Πέρσι θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ έχουν… φουντώσει!

Αρχικά η Μάντσεστερ Σίτι, εν συνεχεία οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και πιο πρόσφατα η Γιουβέντους ήταν οι ομάδες που ακούστηκαν για τον 28χρονο στράικερ, με την «γηραιά κυρία» να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

«Θα μείνει στην Άρσεναλ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί ένας τοπ παίκτης, ένας γεννημένος πρωταθλητής θα επέλεγε να μεταγραφεί σε σύλλογο της Σέριε Α, σε συνάρτηση με το πρεστίζ του πρωταθλήματος, το επίπεδο ανταγωνισμού ή τις οικονομικές δυνατότητες. Αν πάει εκεί, θα σας αγοράσω καραμέλο», δήλωσε ο Βενγκέρ στην εφημερίδα «La Repubblica».

Keywords
Τυχαία Θέματα