Βενγκερ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Αρνείται να πετάξει λευκή πετσέτα όσον αφορά στη μάχη για τον τίτλο της «Premier» ο Αρσέν Βενγκέρ, τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα μετά από εννιά αγωνιστικές.

Το κάκιστο ξεκίνημα της σεζόν ανήκει στο παρελθόν και οι «κανονιέρηδες», όχι μόνο έχουν βρει ρυθμό, αλλά σκαρφάλωσαν μάλιστα στην 7η θέση της βαθμολογίας, αναγκάζοντας τον Αλσατό τεχνικό να υποστηρίξει πως η τετράδα είναι ο μίνιμουμ εφικτός στόχος.

«Νιώθω πως η τετράδα είναι ο κατώτερος στόχος που πετυχαίνουμε πάντα. Φυσικά αυτή τη στιγμή είμαστε 12 βαθμούς μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι, οπότε πρέπει

να ψαλιδίσουμε τη διαφορά αν θέλουμε να πούμε πως θα παλεύουμε για τον τίτλο. Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να πλησιάσουμε την κορυφή», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ για να συμπληρώσει:

«Ποιος μπορεί να ξεγράψει τον τίτλο μετά από εννιά αγωνιστικές; Όσοι το κάνουν αυτό, δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Για την ώρα όμως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο έχουν διεξαχθεί μόλις 9 αγωνιστικές και αυτό που προέχει είναι να μπούμε και πάλι στη διεκδίκηση του τίτλου»

Καταλήγοντας σχετικά με τη μάχη του πρωταθλήματος, τόνισε: «Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα μετά από εννιά παιχνίδια. Η δουλειά σου είναι πάντα να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει, αλλά αυτό είναι αδύνατο μετά μάλιστα από μόλις εννιά παιχνίδια, ανεξαρτήτου πόσα γνωρίζεις για το ποδόσφαιρο».

Η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή αν καταφέρει να αποδράσει με το τρίποντο το Σάββατο (29/10) από το «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα