Βεργανελάκης: «Δεν υπάρχει για εμάς η λέξη άνοδος»

23:11 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Λίγο μετά την νίκη των Χανίων απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών για την 9η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος ο Μάνος Βεργανελάκης τόνισε στο Onsports πως η άνοδος δεν συμπεριλαμβάνεται, ακόμα, στα πλάνα της ομάδας.

Μετά την σημαντική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών τα Χανιά

«σκαρφάλωσαν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνοντας τη... μοναξιά με 19 βαθμούς. Μετά την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία, από τον νικηφόρο αγώνα κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου (1-0), η ομάδα των Χανίων μπορεί να βάλει στόχο και την άνοδο μετά την σημερινή (03/03) νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών, όμως ο προπονητής της ομάδας δεν θέλει να λέει... μεγάλα λόγια!

Ο προπονητής των Χανίων, Μάνος Βεργανελάκης, για την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών δήλωσε στο Onsports:

«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Μπορούμε να το χαρούμε μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου υπάρχει προπόνηση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά με το ίδιο πάθος για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν αλλάζουμε τίποτα στη λογική και στο πλάνο που υπάρχει. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα κορίτσια για την πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο β' ημίχρονο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο».

Σε ό,τι αφορά την άνοδό της ομάδας των Χανίων στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος ο νεαρός προπονητής ανέφερε: «Δεν υπάρχει στο λεξικό μας η λέξη αυτή. Εμείς δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι κάθε φορά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Είμαστε ακόμα άπειρη ομάδα και έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε. Με πολύ δουλειά προσπαθούμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Να καλύψουμε την απειρία μας όχι τις αδυναμίες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα