Βγαίνει το δελτίο του Ντίαζ!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», η ΕΠΟ πήρε την άδεια της FIFA για να εκδώσει δελτίο στον Ιβάν Σαντιάγκο Ντίαζ που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την Κ20 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντινός άσος είχε έρθει από το καλοκαίρι

στην Παιανία και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους προπονητές του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Από τη στιγμή που ο Ντίαζ έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ ήταν δεδομένο πως στο «τριφύλλι» θα τον έκαναν δικό τους, ωστόσο η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε είχε να κάνει με κάποια έγγραφα που έπρεπε να στείλει η Ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) στην FIFA.

Από την πλευρά της AFA παρατηρήθηκε σημαντική καθυστέρηση, καθώς το θέμα έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο και πλέον έχουμε φτάσει στο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα τα προηγούμενα 24ωρα η FIFA να παρακάμψει τους Αργεντινούς και να δώσει την άδεια στην ΕΠΟ να εκδώσει προσωρινό δελτίο στον παίκτη και να τον θέσει έτσι στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού.

Το θετικό για τον Ντίαζ στην παρούσα φάση, παρότι ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, είναι ότι συμμετέχει καθημερινά στις προπονήσεις που γίνονται στην Παιανία και είναι έτοιμος να παίξει όποτε του ζητηθεί. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη για το πρωτάθλημα Νέων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα ως τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, άπαντες έχουν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για το ταλέντο του νεαρού από την Αργεντινή. Οι εμφανίσεις που θα κάνει στο εξής με την φανέλα της Κ20 του Παναθηναϊκού, θα κρίνουν το αν ο Πορτογάλος τεχνικός δώσει το «ΟΚ» για να υπογράψει ο Ντίαζ επαγγελματικό συμβόλαιο με το «Τριφύλλι».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα