Βγάλε Χαλκιά, βάλε… Φιλιππίδη ή Χαϊκάλη

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Καλά της ξηγήθηκαν της Άνχελα οι Ιρλανδοί οπαδοί που είχαν ταξιδέψει στην Πολωνία, με το πανό «Η Μέρκελ νομίζει ότι είμαστε στη δουλειά»!

Ελέγχονται οι φήμες που λένε ότι η Μέρκελ θα σκάσει μύτη με πανό που θα λέει « Όσοι νομίζουν, ότι εγώ πιστεύω πως είναι στη δουλειά, θα τους βγάλω τελευταίους τη σιδερένια μπάλα από το πόδι»

Κι έχει δίκιο η Μέρκελ.

Οι Γερμανοί πεινάνε σου λέει. Δεν είδατε αυτός ο Λεβ, ο ομοσπονδιακός της Γερμανίας, δεν είχε τι να φάει και έτρωγε τις μύξες που έβγαζε με το δάχτυλο από τη μύτη του! Αυτό είναι που λέμε έκανε… ρεμύξ.

Πάντως στα μύτινγκ, τρέχει πρώτος και καλύτερος ο Λεβ. Τσάμπα φαγητό να’ ναι κι ό, τι να’ ναι!

Δεν είχαν όμως μόνο οι Ιρλανδοί, είχαμε και εμείς πανό. «Πριν εσείς ανακαλύψετε το Euro και το Δ.Ν.Τ. εμείς ήδη είχαμε φάει τα λεφτά σας»

Κατά το «όταν εμείς είχαμε χοληστερίνη από τα κοψίδια, εσείς τρώγατε ρίζες»!

Πάντως έχουμε βάσανα ως Ελλάδα. Η χώρα δεν μπορεί να κάνει έξοδα, ο Χαλκιάς δεν μπορεί να κάνει έξοδο.

Όταν ο Χαλκιάς ήταν στο δημοτικό κι έλεγε «κύριε μπορώ να πάω έξω;» του έλεγε ο δάσκαλος «όχι, γιατί θα κάνεις λάθος».

Στο στρατό δεν έβγαινε ποτέ εξοδούχος, δεν έβγαινε ούτε και για ποτό, για να μην κάνει λάθος.

Εδώ κατάλαβε ότι δεν έβγαινε καλά στις σέντρες, ακόμα και η Ρίτα Χέιγουορθ και έκανε την τελευταία έξοδο, που μετά έγινε και ταινία!

Πάντως είναι κακόβουλοι όσοι λένε ότι ο Χαλκιάς δεν έκανε ούτε μια σωστή έξοδο στην Πολωνία. Ήδη είχε κάνει την… έξοδό του από τη χώρα.

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι στο επόμενο ματς θα βγει. Από την 11άδα.

Γιατί τόση καζούρα στον Χαλκιά; Λέτε ο Φιλιππίδης ή ο Χαϊκάλης να τα κατάφερναν καλύτερα;

Αμ ο Καραγκούνης. Το έκανε ανάποδα αυτήν τη φορά. Άλλες φορές πρώτα πέφτει και μετά εκτελεί τα στημένα. Στο ματς με την Πολωνία πρώτα εκτέλεσε το στημένο και μετά ήταν «πεσμένος».

Και τον πιάνει στο κοντινό η κάμερα των Καραγκούνη, λίγα δεύτερα πριν την εκτέλεση και από τους μορφασμούς του, καταλαβαίνεις ότι η ιστορία είναι «Αντίο Ζωή-Ελένη Χατζηαργύρη, Μάρθα Βούρτση»

Πάντως αυτός που τους έκανε γιο-γιο τους Πολωνούς, ήταν ο Σαλπιγγίδης. Ο πεισματάρης κοντός μας, που μου θύμισε το εξής ανέκδοτο:

Πάει ο επιθεωρητής στην τάξη και λέει στη δασκάλα βάλε όλα τα παιδάκια να πούνε από μια λέξη. Η δασκάλα ξέρει ότι οΤοτός είναι πολύ αθυρόστομος και αποφεύγει αν του δώσει το λόγο.

«Ένα παιδάκι να μου πει μια λέξη από Μ»

Κυρία κυρία σηκώνει με μανία το χέρι ο Τοτός, αλλά που να τον σηκώσει η δασκάλα, αφού είναι σίγουρη ότι θα πει τη γνωστή λέξη με τα τρία α.

«Λέγε Μαρία»

«Μια λέξη από Μ, είναι η μητέρα»

«Μπράβο Μαρία»

«Θέλω κάποιο παιδάκι να μου πει μια λέξη από Π»

«Κυρία κυρία» φωνάζει σηκώνοντας με μανία το χέρι του πάλι ο Τοτός.

Η δασκάλα πάλι δε σηκώνει τον Τοτό. «Λέγε Γιωργάκη»

«Πατέρας, κυρία»

«Μπράβο Γιωργάκη»

«Κυρία συνάδελφε» λέει κάποια στιγμή ενοχλημέν

Keywords
Τυχαία Θέματα