Βίλας Μπόας: «Κρίσιμος μήνας ο Δεκέμβρης»

Η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ (3-0) επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο της Τσέλσι και ο Αντρέ Βίλας Μπόας ελπίζει ότι θα αποτελέσει απαρχή της αντεπίθεσης του Δεκεμβρίου.

Οι «μπλε» εμφάνισαν σημάδια βελτίωσης και πραγματοποιώντας πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν τρία γκολ, για να ρίξουν στη συνέχεια τις στροφές. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπόας μίλησε στους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Τσέλσι.

«Δεν πρόκειται να γίνουμε αλαζόνες και να πούμε ότι όλα θα κυλήσουν καλά από

εδώ και στο εξής. Πρέπει να περιμένουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτό που με κάνει υπερήφανο, ωστόσο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, είναι ότι σήμερα παίξαμε όπως και σε προηγούμενα ματς, αλλά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και εν συνεχεία έστειλε μήνυμα για ακόμα καλύτερη συνέχεια:

«Αντιμετωπίζουμε σύντομα τη Νιούκαστλ και εν συνεχεία τη Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει σε αυτά ματς να δείξουμε ότι είμαστε ποιοτική ομάδα. Ο Δεκέμβρης θα είναι κρίσιμος μήνας και αν πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, θ ανέβουμε πολύ και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα