Βοήθεια ζητάει ο ΣΠΑΚΕ

19:36 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συμβολή των μελών του και όχι μόνο, στην προσπάθεια δημιουργίας του αρχείου του, ζητά ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το ΣΠΑΚΕ καλούν όλους όσοι έχουν υλικό να το προμηθεύσουν ώστε να συγκροτηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αρχείο του στην επίσημη ιστοσελίδα του και, παράλληλα, καλεί τα μέλη του τα παραλάβουν το ημερολόγιο του 2012, το οποίο είναι αφιερωμένο σε παλαίμαχους μπασκετμπολίστες.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό

συμβούλιο του ΣΠΑΚΕ καλεί τα μέλη του, αλλά και όλες τις παλιές και παλιούς μπασκετμπολίστες να συμβάλλουν στη μεγάλη και σημαντική προσπάθεια που κάνει να συγκεντρώσει την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ (φωτογραφικό υλικό, διηγήσεις, βιογραφικά κ.λπ.) στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.basketspake.com, η οποία παρουσιάστηκε στην εορταστική συνεστίαση που έγινε στις 23 του περασμένου Δεκεμβρίου στο εντευκτήριο του Πανελληνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη και τα γραφεία του συλλόγου (Λεωφόρος Κηφισίας 37, Μαρούσι, 15123, τηλέφωνο και φαξ: 2106837076).

Επίσης, ενημερώνει τα μέλη του πως από τα γραφεία του συλλόγου και από τον αντιπρόεδρο Νίκο Μπαμπανικολό (τηλ. 6977674167) μπορούν να προμηθευτούν το ημερολόγιο του 2012, στο οποίο τιμητική θέση κατέχουν φωτογραφίες παλαίμαχων μπασκετμπολιστών που έχουν γράψει πολλές από τις σελίδες της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα