Βραβεία Όσκαρ 2012 – Εκπλήξεις, λάμψη και συγκίνηση

Άλλη μια λαμπρή Χολιγουντιανή τελετή πραγματοποιήθηκε στο -πρώην πλέον- Kodak Theatre συγκεκριμένα η 84η, με αρκετές εκπλήξεις μαζί και εκείνη του George Clooney για τον Α’ ανδρικό ρόλο, που δεν είχε την ίδια τύχη με τις Χρυσές Σφαίρες.

Όπως είχε προβλεφθεί στο σχετικό αφιέρωμα πριν ενάμισι μήνα, ο γοητευτικός ηθοποιός έλαμψε με την παρουσία του, αλλά χωρίς το πολυπόθητο αγαλματάκι στα χέρια του. http://www.astrology.gr/Celebrities/item/15876-Oi-Chryses-Sfaires-2012-se-astrologiko-kokkino-chali

Η

ταινία «Οι Απόγονοι - The Descendants» στην οποία πρωταγωνιστούσε, αρκέστηκε στο Οσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, το οποίο παρέλαβε ο Υδροχόος δημιουργός της Alexander Payne, από τα ιδιαιτέρως αδυνατισμένα χέρια της κατά τα άλλα πανέμορφης Angelina Jolie.

Ο Woody Allen παρόλο που δεν πήγε να παραλάβει την Χρυσή Σφαίρα για το σενάριο του «Midnight In Paris» γεγονός αφοριστικό για Οσκαρική βράβευση, όπως πάλι είχαμε αναφέρει όλα είναι σχετικά και ανατρέπονται και ιδού η βράβευση για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο.

Και αυτή τη φορά ο σκανδαλώδης Τοξότης, δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο του. Παίρνοντας την πρωτοβουλία της απουσίας μέσα από τη σύνοδο του διελαύνοντα ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα του, μας στέρησε παράλληλα την απόλαυση άλλης μιας παραπλανητικής και αινιγματικής έμπνευσης στο λόγο του, από το Οσκαρικό βήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr για το θέμα με τίτλο «Βραβεία Όσκαρ 2012 – Εκπλήξεις, λάμψη και συγκίνηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα