«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία

08:22 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό έχουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εκτός από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του αγώνα, πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών, προκειμένου να εκφράσει τα έντονα παράπονα του ίδιου, αλλά και των συμπαικτών του, για τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του.

Ο Καραγκούνης κατάφερε να έχει και συνομιλία

με τον Βοσκάκη, από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα του, ενώ κουβέντα άνοιξε μαζί του και για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο ίδιος για διαμαρτυρία, με τον Έλληνα διαιτητή να φέρεται πως παραδέχθηκε το λάθος του στη συγκεκριμένη φάση.

Παράπονα εξέφρασε και ο Λουκάς Βύντρα, κυρίως για τη φάση του πέναλτι, για την οποία ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έλεγε: «Με βρήκε, αλλά τι να λέμε τώρα. Πάει αυτό, πέρασε».

Να σημειωθεί ότι παράπονα εξέφρασε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην πιστεύει πως δεν δόθηκε το πέναλτι, ενώ ήταν δυσαρεστημένος και για τις κάρτες, αλλά και τις καθυστερήσεις των παικτών του Παναιτωλικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα