«Βροχή» τα «μπράβο» από ΕΟΕ και πολιτικούς

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έστειλε σγχαρητήριες επιστολές στους Δημήτρη Χονδροκούκη, Κώστα Μπανιώτη, Λούη Τσάτουμα και Κώστα Φιλιππίδη, καθώς και στον ΣΕΓΑΣ, για τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Στην ίδια κίνηση προχώρησαν επίσης οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και Θράκης, ενώ τις ευχές του απέστειλε στο ΣΕΓΑΣ το διοικητικό

συμβούλιο, οι προπονητές και αθλητές του αθλητικού συλλόγου ανθρώπων με αναπηρίες, η Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Οι Θρακιώτες επίσης διαμαρτηρήθηκαν για την απόφαση της Κρατικής Τηλεόρασης να διακόψει την ζωντανή μετάδοση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για 45 λεπτά, προκειμένου να καλύψει πολιτική εκδήλωση.

Τα συγχρητήριά του απέστειλε ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος τονίζει στην επιστολή: «Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Δημήτρη Χονδροκούκη στο αγώνισμα του ύψους με άλμα 2,33 μ., στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, συνιστά τεράστια επιτυχία και μας κάνει όλους περήφανους. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Χονδροκούκη, καθώς και σε όλη την ελληνική αποστολή για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις επόμενες προσπάθειες των αθλητών».

Ο Βουλευτής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Εμινίδης τόνισε: «Με χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας, μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του ελληνικού στίβου: το χρυσό μετάλλιο του Δημήτρη Χονδροκούκη στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι συνολικά η ελληνική παρουσία στη διοργάνωση ήταν καλή και είχε θετικά αποτελέσματα. Δημιουργήθηκαν έτσι μεγάλες ελπίδες για τη συνέχεια με πρώτο «σταθμό» τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πιο σημαντικό ακόμη και από τα μετάλλια είναι το παράδειγμα που δίνουν οι αθλητές μας με τη ζωή τους, με την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, οι οποίες έρχονται ακόμη και σε περιόδους κρίσης υπό αντίξοες συνθήκες. Γι αυτό θα ήθελα να σας συγχαρώ για μια ακόμη επιτυχία του ελληνικού κλασικού αθλητισμού και σας παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια μου στον Δημήτρη Χονδροκούκη και σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας, που έδωσαν χαρά στους Ελληνες σε μια τόσο δύσκολη περίοδο».

Συγχαρητήρια επιστολή στην ομοσπονδία, αλλά και στον ίδιο τον αθλητή απέστειλε και η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελενα Ράπτ: «Συγχαρητήρια για την υψηλή αθλητική σας διάκριση, για την χρυσή σας νίκη. Κάνατε τους Ελληνες περήφανους».

Keywords
Τυχαία Θέματα