Βυθούλκας: «Να μην πληρώνουμε και τα σπασμένα»!

Έκκληση στους οπαδούς της Καλαμάτας να συγκρατηθούν και να μην δημιουργούν επεισόδια έκανε ο Μπάμπης Βυθούλκας με δηλώσεις του σε τοπική ιστοσελίδα.

Αφορμή στάθηκε το ματς της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ, στο οποίο ο διαιτητής του αγώνα Κούλης έγραψε όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα και πλέον η «Μαύρη Θύελλα» κινδυνεύει να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο ή ακόμη και με τιμωρία της έδρας της. Το μέλος του ΤΑΠ,

Μπάμπης Βυθούλκας, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportstonoto επισήμανε ότι η ομάδα δεν μπορεί πλέον να πληρώνει τόσο βαριά πρόστιμα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Βυθούλκα:

«Απευθύνω πια δημόσια έκκληση προς όλα αυτά τα παιδιά, να σταματήσουν τα επεισόδια γιατί η μόνη, σε τελική ανάλυση, που την πληρώνει είναι η Μαύρη Θύελλα. Ήδη και ενώ είμαστε δύο φορές σοβαρά υπότροποι, από τα ματς με την Γλυφάδα και την ΑΕΚ , τώρα με τον ΠΑΟ Ρουφ ήταν η 3η φορά που έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Δυστυχώς για εμάς ο κ. Κούλης, από τον Πύργο, τα έγραψε όλα στο φύλλο αγώνα και τώρα μας περιμένει πολύ βαρύ πρόστιμο, ίσως και τιμωρία της έδρας μας…
Τρέμουμε και μόνο στην ιδέα ότι το πρόστιμο που μας περιμένει αυτή την φορά μπορεί να είναι πολύ πιο βαρύ απ’ όλα τα υπόλοιπα. Αν συμβεί αυτό θα είναι πραγματική καταστροφή, ειδικά τώρα, για την Μαύρη Θύελλα.

Ψάχνουμε λεφτά, μπας και μπορέσουμε να κάνουμε 1-2 μεταγραφές ακόμη, γυρίζουμε με τα μπλοκάκια στους δρόμους, στα στενά και στα μαγαζιά της Καλαμάτας μπας και δώσουμε κανένα εισιτήριο έστω και εκεί και έχουμε συνέχεια αυτή την δαμόκλειο σπάθη των επεισοδίων και των τιμωριών πάνω από τα κεφάλια μας.

Ζητούμε πια δημόσια απ’ όσους δεν μπορούν να συγκρατηθούν να μην έρχονται στο γήπεδο. Το κακό ξεκίνησε από το καλοκαίρι στο φιλικό με τον Πανηλειακό και απ’ ότι βλέπουμε συνεχίζεται έως και τώρα. Δεν έχουμε που δεν έχουμε, πια, κόσμο στην έδρα μας, ε, μην πληρώνουμε και τα σπασμένα, τις περίεργες, στην καλύτερη περίπτωση, συμπεριφορών κάποιων; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο αυτής της τακτικής τους…».

Keywords
Αναζητήσεις
μπαμπης βυθουλκας, μπαμπησ βυθουλκας
Τυχαία Θέματα