Ξανασυστήθηκε ο Γιάννου και το… μαντίλι του!

Ο Απόστολος Γιάννου δεν έπεσε σαν «κομήτης» στο «Γεντί Κουλέ». Με τις δύο «μπαλωθιές» στο Ηράκλειο, «συστήθηκε» εκ νέου στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό. Το Onsports παρουσιάζει τον φάκελο του 21χρονου επιθετικού και όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το νέο ανερχόμενο αστέρι της «νουβέλ βαγκ» του ΠΑΟΚ.

Πόσοι από εσάς, διαβάζοντας το όνομά δεν είχατε την απορία και το ερέθισμα να ρωτήσετε για αυτόν τον νεαρό και από πού κρατάει η ποδοσφαιρική... σκούφια του;

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, ο λεγάμενος ήταν να τον... κλαιν΄οι ρέγκες, καθότι εκείνη την εποχή. «μαράζωνε» κάπου μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Καβάλα. Του΄ κατσε το καλοκαίρι και η περιπέτεια με την εμπλοκή των «Αργοναυτών» στην υπόθεση των στημένων αγώνων και έδεσε το γλυκό!

Ελα όμως που το γεννημένο από κούνια ΠΑΟΚτσάκι δεν το έβαλε κάτω με όλα τα απίθανα που του συνέβησαν και τον περασμένο Οκτώβριο, φόρεσε την φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος.

Εκεί που ο ΠΑΟΚ δεν είχε μαντίλι να... κλάψει για το φουσκωμένο απουσιολόγιο, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Λάσλο Μπόλονι για την επιλογή να του δώσει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο «Γεντί Κουλέ». Δύο γκολ που έφεραν την προσωπική υπογραφή του και... πάρτον κάτω τον ΟΦΗ!

Το Onsports παρουσιάζει το… ποτ πουρί της ποδοσφαιρικής διαδρομής του Απόστολου Γιάννου και όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την αφεντιά του.


Η Οκλεϊ Κάνονς και το πρώτο συμβόλαιο στην Καλαμαριά

@ Γεννήθηκε στις 25/1/1990. Απόφοιτος του Oakleigh Greek Orthodox College, πραγματοποιεί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Οκλεϊ Κάνονς της Αυστραλίας.

@ Στις 28/8/2007 υπογράφει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο (χρονικής διάρκειας τριών ετών) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

@ Στις προγραμματικές δηλώσεις δεν κρύβει την χαρά του για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του και κάνει λόγο για μία πολύ μεγάλη πρόκληση. «Είμαι πολύ χαρούμενος, που υπέγραψα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και θα βάλω τα δυνατά μου, προκειμένου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

@ Προτού υπογράψει στον Απόλλωνα, μιλάει με τον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να προχωρήσουν οι συζητήσεις αφού, όπως εξήγησε τέσσερα χρόνια αργότερα (και μετά την μετακομισή του στην Τούμπα) «η τότε ομάδα του ΠΑΟΚ δεν δούλευε ακόμα με μικρούς στο βαθμό που δουλεύει σήμερα».


Το βάπτισμα του πυρός στην Σούπερ Λίγκα

@ Την πρώτη του σεζόν (2007-08) στην ομάδα των Ποντίων μετράει 8 συμμετοχές, χωρίς να καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό με τα δίχτυα.

@ Παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην Σούπερ Λίγκα στις 25/11/07, αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 26 λεπτά στην αναμέτρηση Απόλλων Καλαμαριάς – Ατρόμητος (0-2).

@ Το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Καλαμαριάς, καταγράφεται στις 21/12/08 με αντίπαλο την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ωστόσο η ομάδα του γνωρίζει βαρι

Keywords
Τυχαία Θέματα