Ξάνθη – ΠΑΟΚ 2-1 (Κ20)

15:42 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ από την Ξάνθη στην ομώνυμη πόλη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκας.

Οι ακρίτες πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 15', με δυνατό σουτ του Ράνου μέσα από την περιοχή, αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να απαντήσει στο 42ο λεπτό με τον Πέλκα να διαμορφώνει το 1-1 με κοντινό πλασέ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους

λέξη και, παρότι αδιάφοροι, πήραν το «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Μπαρέτα στο 61’!

Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει αύριο (05/05) το πρωί την Κέρκυρα στην Λεωφόρο, τότε θα θέλουν μόνο νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για να στεφθούν πρωταθλητές. Αντιθέτως, οι «πράσινοι» θα πηγαίνουν για δυο αποτελέσματα…

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Λασπατζής, Μιγιάτοβιτς, Βούτας, Τσαμουρίδης, Τορομανίδης, Γούλας (86΄ Μελισσόπουλος), Πελινίδης, Ράνος, Δουμάκης (60' Τσομπανόπουλος), Μπαρέτας (76΄ Βασιλειάδης).

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Πόποβιτς (33' Κιοσσές), Τσανδάρης, Παπαδόπουλος (46' Κίτσιου), Πέλκας, Μπολόσης (63΄ Ανδριόπουλος), Ποζατζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα