Ξεχώρισε ο Trevor Plouffe στην… ενδεκάδα των Μινεσότα Τουίνς

Οι Μινεσότα Τουίνς συνέτριψαν τους Σικάγο Καμπς με 11-3 έχοντας πρωταγωνιστή τον Trevor Plouffe.

Συγκεκριμένα πέτυχε το μοναδικό home run των «διδύμων», ενώ είχε συνολικά τέσσερα RBIs. Έτσι βοήθησε τον Scott Diamond (5-1) να πάρει μία εύκολη νίκη σε βάρος του ασταθή Jeff Samardzija (5-4). Για τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων» διπλό home run

σημείωσε ο Alfonso Soriano.

O Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/1 hits και οι Μιλγουόκι Μπρούερς ηττήθηκαν με 6-2 από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες, οι οποίοι πήραν μία σπάνια εκτός έδρας νίκη. Την επιτυχία χρεώθηκε ο Ross Ohlendorf (1-0) με 4.1 relief innings, ενώ ο Huston Street έκανε τέλειο ένατο inning και συμπλήρωσε πέντε saves.

Με διπλό home run του Adam Jones στο δωδέκατο inning, οι Μπάλτιμορ Όριολς επικράτησαν με 6-4 των Φιλαδέλφεια Φίλις. Μάλιστα η ομάδα του τραυματισμένου Νικ Μαρκάκη κέρδισε το όγδοο συνεχόμενό της παιχνίδι, που κατέληξε στα extra innings! Για τους Φίλις οι Jim Thome, Jimmy Rollins και Hector Luna πέτυχαν ατομικά home runs, αλλά ο B.J. Rosenberg (0-1) υπέστη την ήττα.

Ατομικό home run είχε ο Adam La Roche στο 4-2 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Τη νίκη χρεώθηκε ο Gio Gonzalez (8-2), ο οποίος υποχρέωσε, μεταξύ άλλων, τον Κέβιν Γιούκιλις σε 0/4 hits. Παράλληλα ηττήθηκε ο Daisuke Matsuzaka (0-1) στο φετινό του ντεμπούτο. Εν τέλει ο Tyler Clippard έφτασε στα επτά saves.

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ryan Vogelsong (5-2) στο 5-2 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιντς με τους Τέξας Ρέιντζερς. Πάντως απαιτήθηκε το 16ο φετινό save του Santiago Casilla, αφού οι Mike Napoli και Mitch Moreland «έγραψαν» home runs για τους Τεξανούς.

Πέντε σερί νίκες, όπως και ο Vogelsong, συμπλήρωσε ο Chris Sale (8-2) στο 10-1 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ εναντίον των Χιούστον Άστρος. Ευνοήθηκε από το Grand Slam του Adam Dunn και ξεπέρασε το home run του Jed Lowrie, ο οποίος πέτυχε τον Sale με άλλο hit του. Επιθετικά ξεχώρισε ο Gordon Beckham με τρία RBIs.

Επιβλητικός ήταν ο Tommy Hanson (7-4) και οι Ατλάντα Μπρέιβς κέρδισαν με 5-2 τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Βοηθήθηκε, πάντως, από τα home runs των Dan Uggla και Andrelton Simmons, με τον δεύτερο να καταγράφει το πρώτο της καριέρας του. Εν τέλει ο Craig Kimbrel συμπλήρωσε 18 saves, ενώ ο Jose Bautista πέτυχε διπλό home run στο έκτο κομμάτι της αναμέτρησης.

Δεκαπέντε hits σημείωσαν οι Λος Άντζελες Έιντζελς στο ευρύ 11-5 επί των Κολοράντο Ρόκις. Ενδεικτικά, οι Mike Trout, Torii Hunter και Howie Kendrick πέτυχαν από τρία, ενώ ο Albert Pujols «έγραψε» home run. Από την πλευρά τους, οι Ρόκις είχαν πέντε ατομικά home runs, εκ των οποίων τα δύο ήταν του Tyler Colvin. Από ένα πέτυχαν οι Marco Scutaro, Carlos Gonzalez και Chris Nelson.

O Prince Fielder πέτυχε το νικητήριο 2-out home run στο όγδοο inning του 3-2 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς σε βάρος των Σινσινάτι Ρεντς. Νωρίτερα ο Ramon Santiago είχε αντίστοιχο χτύπημα για τις «τίγρεις». Στο τέλος, ο Jose Valverde πήρε εύκολα, παρά το οριακό σκορ, το 11ο φετινό του s

Keywords
Τυχαία Θέματα