Ξέφυγαν οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς

07:32 1/7/2012 - Πηγή: OnSports

Ανέτρεψαν 3-1 και οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς κατέβαλαν τους Λος Άντζελες Γκάλαξι του κεφάτου Ντέιβιντ Μπέκαμ με 4-3.

Ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι οι 50,391 θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Stanford Stadium», καθώς αυτό ήταν γεμάτο θέαμα και συγκινήσεις. Μόλις στο 61ο λεπτό διαμόρφωσε το 4-3 ο Κρις Βοντολόφσκι και ο πρώτος σκόρερ του MLS συμπλήρωσε 14 γκολ στη φετινή σεζόν. Οι Βίκτορ Μπερνάρντεζ και Σαμ Κρόνιν είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 με τέρματα στο 44ο και στο

47ο λεπτό, αντίστοιχα, ενώ ο Στίβεν Λένχαρτ είχε ανοίξει το σκορ στο έβδομο λεπτό. Όλα αυτά, ενώ στο ημίχρονο αποχώρησε τραυματισμένος ο βασικός τερματοφύλακας των πρωτοπόρων, Τζον Μπους. Για τους Γκάλαξι, ο Μπέκαμ ισοφάρισε σε 1-1 με καταπληκτικό φάουλ στο 24ο λεπτό. Στο 36ο ο Τζέισον Χερνάντεζ πέτυχε αυτογκόλ, ενώ ο Λόντον Ντόναβαν διαμόρφωσε το 3-1 στο 41ο λεπτό.

Στην πρώτη θέση της Ανατολής «ανέβηκε» η Ντι Σι Γιουνάιτεντ, έπειτα από το 3-0 επί των Μόντρεαλ Ίμπακτ, που είχαν μόλις ένα σουτ! Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κρις Πόντιους άνοιξε το σκορ, έπειτα από θετική ενέργεια του Ντουέιν Ντε Ροζάριο. Στο 50ό λεπτό ο Ρόμπι Ράσελ διαμόρφωσε το 2-0 με κεφαλιά σημειώνοντας το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Χαμντί Σαλιχί πέτυχε το 3-0 στο 91ο λεπτό δίνοντας ακόμα περισσότερη χαρά στους 18,302 θεατές, που βρέθηκαν στο γήπεδο της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Με πέναλτι του Μπράιαν Τσινγκ στο 83ο λεπτό, οι Χιούστον Ντάιναμο επικράτησαν με 2-1 της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, οπότε δικαιώθηκε η προσαρμογή της τακτικής των Τεξανών σε 4-3-3 από 4-2-2. Στο 20ό λεπτό ο Μπραντ Ντέιβις είχε ανοίξει το σκορ, έπειτα από ασίστ του Όσκαρ Μπόνιεκ Γκαρσία, που ντεμπούταρε για τους Ντάιναμο. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δεύτερου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 1-1 ο Κέον Ντάνιελ.

Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχαν οι Κολόμπους Κρου επί της Ρέαλ Σολτ Λέικ, οπότε οι φιλοξενούμενοι απομακρύνθηκαν από την κορυφή της δυτικής περιφέρειας της λίγκας. Ενώπιον 19,674 θεατών, ο Τόνι Τσιάνι και ο Έντι Γκέιβεν σκόραραν στο 16ο και στο 44ο λεπτό, αντίστοιχα. Ο Εμίλιο Ρεντερία απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν διεύρυνε τη νίκη των Κρου.

Με κεφαλιά του Ντιέγκο Φαγκούντεζ στο 94ο λεπτό, οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον απέσπασαν 2-2 από τους Σιάτλ Σάουντερς. Έτσι τα δύο γκολ του πρώην στράικερ του Άρη, Έντι Τζόνσον, απέφεραν μόλις έναν βαθμό. Άλλωστε ο Σιρ Σενέ άνοιξε το σκορ για την «επανάσταση» στο 12ο λεπτό, πριν ανατρέψει το σκορ ο Τζόνσον με κεφαλιές στο 23ο και 35ο.

Πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά, αλλά το Τορόντο και οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς έμειναν στο 1-1. Συγκεκριμένα, ο Γιαν Γκουνάρ Σολί άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό, αλλά μέσα σε δύο λεπτά «απάντησε» ο Ντάνι Κόφερμανς με κεφαλιά και με το όγδοό του φετινό γκολ. Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Τόρστεν Φρινγκς ήταν κορυφαίος του γηπέδου, ενώ δημιούργησε το 1-1 με εκτέλεση κόρνερ.

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, οι Κολοράντο Ράπιντς συνέτριψαν τους Πόρτλαντ Τίμπερς με 3-0. Έτσι η ομάδα του Κρις Μπόιντ έμεινε χωρίς εκτός

Keywords
Τυχαία Θέματα