Ξέφυγε με Μάτρι η Γιουβέντους

Τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Ουντινέζε πήρε η Γιουβέντους με τον Αλεσάντρο Μάτρι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπιανκονέρι».

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Γιουβέντους η οποία στη «μάχη» της κορυφής απέναντι στην Ουντινέζε, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από τη Μίλαν και πέντε από τις «ζέβρες».

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάτρι εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Χαντάνοβιτς και από κοντά άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη ο Φλόρο

Φλόρες λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να ισοφαρίσει (56’).

Ο επιθετικός της Γιουβέντους όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 62’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας μία σημαντική νίκη στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ (82’ Ντε Τσέλιε), Βιντάλ, Πίρλο, Τζιακερίνι, Εστιγκαρίμπια (64’ Πέπε), Μάτρι, Κουαλιαρέλα (61’ Μαρκίσιο)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Φερονέτι, Ντανίλο, Ντομίτσι (73’ Μπατόκιο), Μπάστα, Φερνάντεζ, Ίσλα (82’ Περέιρα), Αρμέρο, Πασκουάλε, Ντι Νατάλε, Αμπντί (45’ Φλόρο Φλόρες).

Keywords
Τυχαία Θέματα