Ξεκινούν οι δοκιμές στην Ξάνθη

Διήμερο δοκιμών νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκινά από σήμερα για την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, Πέμπτη (13/10) και Παρασκευή (14/10) θα γίνουν δοκιμές στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων» στην Λεύκη Ξάνθης, για ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1996 μέχρι το 2001, υπό το βλέμμα του Τεχνικού Συμβούλου της Ακαδημίας, Γιώργου Αμανατίδη, του σκάουτερ των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη

Μπαρμπαλιά και του τεχνικός της ομάδας Κ13, Φώτη Παπαπαναγή.

Στην συνέχεια, το Σαββατοκύριακο (15-16/10) ο Γιώργος Αμανατίδης θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, όπου θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής των τοπικών Σχολών Ποδοσφαίρου, κυρίως για οργανωτικά θέματα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Σήμερα Πέμπτη 13 και αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες δοκιμές ποδοσφαιριστών από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στη Ξάνθη.

Οι δοκιμές αφορούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1996 έως το 2001 και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη περιοχή Λεύκη Ξάνθης.

Στις δοκιμές θα παραστούν και θα αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές, ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout κύριος Γιώργος Αμανατίδης, ο Scout κύριος Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και ο Προπονητής του Αγωνιστικού Τμήματος Κ-13 της Ακαδημίας κύριος Φώτης Παπαπαναγής.

Μετά το τέλος των δοκιμών, στις 15 και 16 Οκτωβρίου, ο κύριος Αμανατίδης θα επισκεφθεί τις επίσημες Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή, για συναντήσεις εργασίας και για παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων των νεαρών μας αθλητών.

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές στις δοκιμές ποδοσφαιριστών στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στη Ξάνθη:
Υπεύθυνη Σχολής: κ. Δαλατζή Χρυσούλα, τηλ: 6932-644633
Διεύθυνση: Λεύκη Ξάνθης, Τ.Κ. 67100».

Keywords
Τυχαία Θέματα