Ξεκούραστα οι Σπερς στο 2-0

04:53 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ξέφυγαν από την αρχή στο σκορ και τελικά οι Σαν Αντόνιο Σπερς επιβλήθηκαν με 114-83 των Γιούτα Τζαζ, για να προηγηθούν με 2-0 στη σειρά.

Ουδείς παίκτης έμεινε πάνω από 28 λεπτά στο παρκέ, αφού η διαφορά έφτασε στο +36, ενώ ήταν ανώτερη των είκοσι πόντων από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε 53-28! Η φετινή έκπληξη των Σπερς, Ντάνι Γκριν, σημείωσε 11 από τους 13 του πόντους στο δεύτερο 12λεπτο, χρονικό σημείο στο οποίο η διαφορά ξέφυγε από τα... ανθρώπινα όρια.

Ακόμα, ο Μπορίς Ντιό «έγραψε» 28:13 σαν βασικός σέντερ, πέτυχε 11 πόντους,

μάζεψε έξι ριμπάουντ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Κορυφαίος του παρκέ ήταν ο Τόνι Πάρκερ με 18 πόντους και εννέα ασίστ, αν και χρησιμοποιήθηκε μόλις 27:43 από τον Γκρεγκ Πόποβιτς.

Στους δώδεκα πόντους και στα 13 ριμπάουντ έφτασε ο Τιμ Ντάνκαν για το 129o double-double του σε 178 αγώνες playoffs, ενώ ο Μανού Τζινόμπιλι περιορίστηκε στους τέσσερις. Δεκαεπτά πόντους είχε ο Καούχι Λέοναρντ, 11 ο Γκάρι Νιλ, δέκα ο Ντε Χουάν Μπλερ, εννέα ο Πάτρικ Μιλς, πέντε ο Στέφεν Τζάκσον και τέσσερις ο Τζέιμς Άντερσον. Χωρίς πόντο έμεινε ο Ματ Μπόνερ, ενώ ο Τιάγκο Σπλίτερ έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό καρπό.

Από την πλευρά τους, οι Τζαζ παράτησαν το παιχνίδι ύστερα από σερί 20-0 που δέχθηκαν στη δεύτερη περίοδο. Οι Αλ Τζέφερσον και Τζος Χάουαρντ έμειναν στους δέκα πόντους, οι Πολ Μίλσαπ, Ντέρικ Φέιβορς και Αλέκ Μπαρκς στους εννέα, ενώ οι Ενές Καντέρ και Γκόρντον Χέιγουορντ στους οκτώ. Μόλις πέντε πόντους είχε ο Ντέβιν Χάρις, ο οποίος είχε υποσχεθεί... ξύλο στον Τόνι Πάρκερ, αλλά ίσα που πρόλαβε να τον αντιμετωπίσει.

Στις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής (06/05) θα διεξαχθεί το τρίτο ματς της σειράς. Πλέον αυτή μεταφέρεται στο Σολτ Λέικ, αλλά οι Τζαζ είναι ήδη σε οριακή θέση αναφορικά με την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της postseason.

Keywords
Τυχαία Θέματα