Ξεμείναμε με Σουηδέζες και… χόρτο!

08:22 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Euro ήταν και πάει! Όχι ότι θα μας λείψει κιόλας καθώς ούτε από άποψη θεάματος, πόσω μάλλον στοιχηματική είχε να μας προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα πλέον να πηγαίνουμε γι΄άλλα!

Εν αναμονή λοιπόν των προκριματικών των ευρωπαϊκών κυπέλλων που πάντα κρύβουν ευκαιρίες, αρχίζουμε την εβδομάδα μας με επιλογές, τόσο από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα και τη Σουηδία συγκεκριμένα, όσο και από το χορτάρι του Γουίμπλετον!

Με σύμμαχο την ανεβασμένη ψυχολογία λόγω αλλαγής προπονητή, την εξαιρετική παράδοση, αλλά και την πίστη πως οι ποδοσφαιριστές που πριν λίγους μήνες κατέκτησαν ό,τι...

κινείται στη Σουηδία, δεν ξέχασαν το… τόπι, στηρίζουμε τον άσσο και την επιστροφή στις νίκες για την νταμπλούχο Χέλσινγκμποργκ κόντρα στην όχι τίποτα ιδιαίτερο Γκέφλε (1,45)!

Κατεβάζοντας τα… μούτρα μας μία κατηγορία παρακάτω πάμε με τη Λαντσκρόνα γιατί πολύ απλά... παίζει με την Ουμέα. Η νεοφώτιστη γηπεδούχος, όπως είδε άσπρη μέρα (άνοδο), έτσι θα υποστεί… μπλακ άουτ (επιστροφή από ΄κει που ΄ρθε), καθώς όχι μόνο διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία της, αλλά μέσα στην έδρα της μετρά 6 ήττες και μία ισοπαλία σε 7 παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 4-17! Ε, δεν τη λες και «κάστρο»! Από την άλλη η Λαντσκρόνα, αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της τρίτης θέσης, πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα… καθαρίζει χωρίς δεύτερη σκέψη! Στο 2,05 το διπλό…

Και για να φουσκώσει λίγο παραπάνω η τσέπη, υποστηρίζουμε φανατικά σε άλλο χορτάρι, εκείνο του Γουίμπλετον, Γιούζνι (1,40 κόντρα στον Ιστομίν), Κολσράιμπερ (1,55 κόντρα στον Μπέικερ), Γκασκέ (1,23 απέναντι στον Μάιερ) και Ραντβάνσκα (1,16 με Τζιόρτζι).

Keywords
Τυχαία Θέματα