Ξέσπασε στη Βαγιεκάνο η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 7-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο εκτός έδρας και έδωσε παράταση στην στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στους επτά βαθμούς παρέμεινε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» θα περιμένει ακόμα λίγες ημέρες για τη μαθηματική της κατάκτηση του τίτλου. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν τρομερή εμφάνιση διαλύοντας 7-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» δείχνοντας ότι δεν έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον αποκλεισμό τους από το Champions League

και τη φυγή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Μέσι στο 16’ άνοιξε το σκορ ύστερα από ωραία συνεργασία των Καταλανών, με τον Ρομπέρ στο 26’ να πετυχαίνει αυτογκόλ και να τραυματίζεται. Ο Κεϊτά στο 38΄έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξαν πολλά για τις δύο ομάδες, με αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα να πετυχαίνει ακόμα τέσσερα τέρματα. Ο Πέδρο στο 47’ έκανε το 4-0, ε τον Αλκαντάρα στο 77’ να κάνει το 5-0. Η νίκη της Μπαρτσελόνα, πήρε διαστάσεις θριάμβου στα τελευταία λεπτά, με τα γκολ των Πέδρο (87’) και Μέσι (89΄).

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένο, Ρομπέρ (29’ Αϊτόρ Νούνιεθ), Αρίμπας, Πουλίδο, Τίτο, Μπανγκουρά, Τρασόρας, Μοβίγια (46΄Ντιαμανκά), Μίτσου, Ταμούδο, Ντιέγκο Κόστα (65’ Ντιέγκο Μπενίτο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο (60’ Ντάνι Άλβες), Τιάγκο Αλκαντάρα, Μπουσκέτς (74’ Αφελάι), Κεϊτά, Σάντσεθ (80’ Τέγιο), Μέσι, Πέδρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα