Ξυπνήστε, γιατί χάνεται...

Έστω και στο παρά πέντε, κατάλαβαν όλοι τη κρισιμότητα των στιγμών. Το καράβι βουλιάζει και δεν υπάρχουν ούτε...μούτσοι για να το βγάλουν από την ξέρα. Περί ευθυνών, ούτε λόγος. Τα έχουμε πει χίλιες φορές. Αλλά τώρα, απαιτούνται πράξεις απ' όλους...

Το ανέφερα και σε σχετικό κομμάτι πριν από λίγες ημέρες. Τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ. Η ανευθυνότητα των μετόχων σε συνδυασμό με τη βαθιά οικονομική κρίση, στερεί από την ΑΕΚ κάθε προσδοκία. Τα πράγματα δείχνουν πως έχουν λάβει συγκεκριμένη τροχιά, δεδομένου πως οι αριθμοί δεν

βγαίνουν και ο ένας μετά τον άλλο βγαίνει εκτός κάδρου.

Η τελευταία δραματική έκκληση του Δ.Σ. δείχνει το πρόβλημα.

Για την ΑΕΚ η επιβίωση μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από παράλληλες κινήσεις. Η πρώτη αφορά την συσπείρωση όλων γύρω από την ομάδα.

Αντιλαμβάνομαι τις πίκρες και τα ζητήματα που μπορεί να έχουν αρκετοί με όσους διαχειρίστηκαν τις τύχες του συλλόγου και τον έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Ωστόσο, είναι σαφώς προτιμότερο η κουβέντα να γίνεται για μια ΑΕΚ που θα υπάρχει, παρά για μια ομάδα που θα έχει υποστεί καταστροφή.

Ο πρώτος στόχος είναι να ξεπεραστεί το εμπόδιο του Μαρτίου. Να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή. Αν συμβεί αυτό, χωρίς καμία χρονοτριβή, η ΑΕΚ πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο. Στο διάστημα που θα μεσολαβεί ως την κρίση του Ιουνίου, να καταρτίσει βιώσιμο πλάνο για τη λειτουργία της εταιρείας, αλλά και τη παράλληλη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Αν τα καταφέρει η ΑΕΚ, εάν μπορέσει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους στις σωστές θέσεις, μπορεί να πετύχει. Αρκεί, να μην της γυρίσει κανείς την πλάτη. Διότι, σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται, κάθε απώλεια μετρά. Προφανώς και αυτό δεν συνεπάγεται πως οι ευθύνες καταμερίζονται κατά τον ίδιο τρόπο, αλλά επαναλαμβάνω πως δεν είναι η στιγμή γι' αυτό. Τώρα απαιτούνται πράξεις και μόνο.

Υ.Γ.: Πλάκα θα έχει πάντως να δούμε την αντιμετώπιση της...Φιλιππινέζας ΕΠΟ απέναντι στην ΑΕΚ. Κάνει όλα τα χατίρια του ΟΣΦΠ, γίνεται δουλάκι για ΠΑΟ και κατά καιρούς ΠΑΟΚ, να δούμε αν θα το παίξει άτεγκτη απέναντι στην ΑΕΚ. Αν και το καλύτερο είναι να μην οδηγηθεί ο σύλλογος σε αυτό το σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα