Υποδέχεται την Πριμόριε Ριέκα η Βουλιαγμένη

Οι «μπέμπηδες» υποδέχονται αύριο (9/11) την Πριμόριε Ριέκα στις 7 μ.μ. στο κλειστό κολυμβητήριο της σχολής Ευελπίδων στην Βάρη.

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει αύριο στις 7 μ.μ. την κροατική Πριμόριε Ρίεκα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στ κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Τεο Λοράντος μίλησε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, δηλώνοντας: «Αντιμετωπίζουμε την πιο δύσκολη ομάδα του Ομίλου και μια από τις καλύτερες στην

Ευρώπη. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι και διαθέτουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτού του αγώνα όπου έχουμε ως στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά στη συνέχεια. Κυριότερο μέλημά μας είναι η άμυνα και πρέπει να δείξουμε αυτοσυγκέντρωση προκειμένου να μην υποπέσουμε σε λάθη που θα μας κοστίσουν».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παρατάξει την ομάδα με τους παρακάτω παίκτες:
1.Τσαλκάνης Κώστας
2.Μυλωνάκης Μανώλης
3.Βουλγαράκης Μάνθος
4.Κουρλιάφτης Γιάννης
5.Ελμισιάν Αρτίν
6.Βελώνιας Γιάννης
7.Αφρουδάκης Χρήστος
8.Καρούτζος Διονύσης
9.Κατσαούνης Γιώργος
10.Γούνας Αλέξανδρος
11.Τίγκας Δημήτρης
12.Βλαχόπουλος Άγγελος
13.Πρωτονοτάριος Στέλιος
Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Βόγκελ (Ουγγαρία),Ματάτσε (Ρουμανία) ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης είναι ο Ρώσος Σαρόνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα