Υποδοχή στο Caravel, ραντεβού στον Ρέμο!

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού οι οπαδοί που περίμεναν την αποστολή στο Caravel. Συνεχίζεται με... Ρέμο το γλέντι.

Πανευτυχείς έφτασαν στο ξενοδοχείο Caravel οι παίκτες του Κυπελλούχου Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί της ομάδας που πρόλαβαν να φτάσουν εγκαίρως στο γνωστό ξενοδοχείο, αποθέωσαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

και τα «παιδιά» του και με συνθήματα τους ζήτησαν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφού κόπασε το πανηγύρι, τους παίκτες συνεχάρησαν και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Η κοπέλα του Νικ Καλάθη τον υποδέχθηκε με ένα θερμό φιλί, την ώρα που ο μικρός γιος του Ομπράντοβιτς περνούσε το μετάλλιο γύρω από το λαιμό του φορώντας συγχρόνως τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ενα ωραίο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν την αποχώρηση των παικτών. Οταν ο Σάρας Γιασικεβίτσιους πήγε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ο παρκαδόρος του είπε «μπράβο ρε Σάρας, μόνος σου τους πήρες» και ο Λιθουανός χαμογελούσε.

Κάποιοι τυχεροί, τέλος, βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο το οποίο κοσμούσε το λόμπι του ξενοδοχείου για μερικά λεπτά. Το γλέντι αναμένεται να συνεχιστεί στο νυχτερινό μαγαζί «Διογένης Στούντιο» όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 00.00...

Keywords
Τυχαία Θέματα