Υπομονή δείχνει ο Martin Kampmann

Αναμένοντας τις εξελίξεις αναφορικά με τον UFC Welterweight Champion, Georges St. Pierre, o Martin Kampmann σκοπεύει να ξεκουραστεί.

Ο Δανός μαχητής θα αντιμετωπίσει τον Johny Henricks (13-1) στο UFC 154 της 17ης Νοεμβρίου, αρκεί να έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του ο St. Pierre (22-2). Άλλωστε στο σόου του Μόντρεαλ έχει προγραμματιστεί αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλητή με τον Interim Champion της κατηγορίας, Carlos Condit (28-5). Προφανώς θα ανακατευτεί η «τράπουλα»,

αν ο Καναδός παραμείνει τραυματισμένος στο γόνατο.

Όπως και να έχει, ο Kampmann (20-5) δήλωσε πως θέλει να ξεκουραστεί στο μεσοδιάστημα. Συγκεκριμένα έχει προγραμματίσει διακοπές, ενώ σκοπεύει να περάσει αρκετό χρόνο με την οικογένειά του, την οποία έχει αμελήσει λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικού του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30άχρονος Welterweight είχε επικρατήσει με πλειοψηφική απόφαση του Condit το 2009, στο UFC Fight Night 18. Οι δύο άνδρες έχουν δηλώσει «ανοικτοί» στην προοπτική αγώνα-ρεβάνς, που μπορεί να προκύψει σε περίπτωση αδυναμίας του «Rush» St. Pierre.

Keywords
Τυχαία Θέματα