Υποψήφιος ο Μπαλάκοφ για Καϊζερσλάουτερν

Ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ είναι ανάμεσα στους προπονητές που εξετάζουν στην Καϊζερσλάουτερν, προκειμένου να διαδεχτεί τον Μάρκο Κουρτς στην τεχνική ηγεσία…

Η τελευταία θέση της «Λάουτερν» στον βαθμολογικό πίνακα της Μπουντεσλίγκα και τα 16 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, οδήγησαν τους διοικούντες τον σύλλογο στην απομάκρυνση του Κουρτς από τον πάγκο.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Στέφαν Κουντζ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την ανεύρεση της διάδοχης λύσης, με το όνομα του Κράσιμιρ Μπαλάκοφ να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους…

Ο Βούλγαρος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Κουντζ, ωστόσο το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάιντουκ Σπλιτ ως το 2013!

Ο Μπαλάκοφ μετράει 236 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα ως παίκτης της Στουτγκάρδης, ενώ έχει κερδίσει και ένα κύπελλο, το 1997 με τους Σουηβούς. Έχοντας κάνει ήδη το… αγροτικό του σε Ελβετία (σ.σ. Γκρασχόπερς, Σεντ Γκάλεν) και Βοπυλγαρία (σ.σ. Τσερνομόρετς Μπούργκας), ο 45χρονος τεχνικός είναι έτοιμος για το μεγάλο «άλμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα