Υπόθεση άνοδος, πράξη δεύτερη

Ζάκυνθος και Νίκη Βόλου υποδέχονται Οικονόμο Τσαριτσάνης και Πανηλειακό αντίστοιχα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των play off ανόδου της Football League 2.

Μετά τις ισοπαλίες που προέκυψαν από τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, όλες οι ομάδες θα «κυνηγήσουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα ματς και τα ρεπορτάζ από κάθε «στρατόπεδο»:

Ζάκυνθος-Οικονόμος Τσαριτσάνης (Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, 18:30)

Διαιτητής:

Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Ζήσης (Αρκαδίας)

Μετά την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, η Ζάκυνθος θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά την έδρα της και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Ζόραν Γέβτοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μοναδικός απών από την αναμέτρηση θα είναι ο τιμωρημένος Αθ. Γεωργίου, ενώ επιστρέφει ο Κόντι που εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του στο ματς της πρώτης αγωνιστικής. Ο Κόντι αναμένεται να τεθεί εκτός στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Η κούραση από το ταξίδι στη Ζάκυνθο και οι αντίξοες λόγω ζέστης καιρικές συνθήκες είναι αυτό που φοβίζει περισσότερο τον προπονητή του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Γιώργο Καλτέκη. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Οικονόμου και Λέβναϊτς, αλλά και στους τραυματίες Πούτα, Νούσια, Κορομπίλια και Γασπαράτο. Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές: Πίτκας, Γκικούδης, Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Τσιανάκας, Πρικάκης, Φλώρος, Μπανούσης, Νικούλης, Κέρι, Παλάσκας, Βούλγαρης, Κουλτσάκης, Καράμπελας, Μπαλής, Παπαϊωάννου, Λιλοράρι, Γκαραγκούνης,, Παπακωνσταντίνου και Αγγελίνας.

Νίκη Βόλου - Πανηλειακός («Π. Μαγουλάς», 18:30)

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Λαφατζής (Πιερίας), Στάγκος (Μακεδονίας)

21 ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Περiκλής Αμανατίδης, ο οποίος αναμένεται να «κόψει» τρεις λίγο πριν από τη σέντρα. Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης Βόλου: Βούρας, Στουρνάρας, Δεληζήσης, Χολέβας, Λαμπρόπουλος, Παπατζίκος, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Λαζαρίδης, Παυλίδης, Πουλάκος, Λουκίνας, Κυπτίου, Ψωμιάδης, Πεχλιβανόπουλος, Μικρτσιάν, Κυριακίδης, Κάσκιο, Κοντοχρήστος, Μουδούρογλου, Ζαχαράκης. Μοναδικός απών θα είναι ο Αποστόλης Αναστασίου, ο οποίος δεν έπαιξε ούτε την πρώτη αγωνιστική και δεν αναμένεται να είναι έτοιμος πριν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος των play off.

Πολλά τα προβλήματα για τον Πανηλειακό, με τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου να έχει στη διάθεσή του μόλις 16 ποδοσφαιριστές: Λόλας, Καπετανάκης, Ακπαρίδης, Κολόκας, Μανιάτης, Κάλφας, Θωνιάτης, Βατσής, Χιντζίδης, Τομαράς, Μακρίδης, Βαλαώρας, Τσετιροκλής, Νικολόπουλος, Πλαστουργός, Γατσώρης. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Κυριακίδης και Αντωνίου, οι τιμωρημένοι Γ. Σωτηρόπουλος και Ταφαρλής, οι ανέτοιμοι Μπράβος και Θεοδωρακόπουλος, αλλά και οι Σ. Σωτηρόπουλος και Λώττας.

Keywords
Τυχαία Θέματα