Ζαμπρόπουλος: «Θέλαμε το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αλεξάνδρειας, Γιάννης Ζαμπρόπουλος, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί του Εθνικού Βατερού, που αποτελεί και την πρώτη της φετινή.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο δυναμικό ξεκίνημα της Αλεξάνδρειας και τη δυστοκία των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο: «Από το 1’ έως το 90’ η ομάδα μου έπαιξε με δύναμη και αποφασιστικότητα δείχνοντας πόσο πολύ θέλει το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε από την αρχή και για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες».

Ο

Ζαμπρόπουλος στάθηκε στην αδυναμία των ποδοσφαιριστών του να τελειώσουν το παιχνίδι στο 2-0 και ειδικότερα στο προσωπικό λάθος ενός παίκτη που τους έβαλε προσωρινά σε… μπελάδες: «Συνεχίσαμε το ίδιο δυναμικά και στο 2ο ημίχρονο και ενώ βλέπαμε ότι καθαρίσαμε το παιχνίδι στο 2-0, άλλο ένα ατομικό λάθος έφερε στη σκέψη μας τα δύο δύσκολα προηγούμενα παιχνίδια. Τέλος καλό όλα καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί το αξίζουν πραγματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα