Ζαραδούκας: «Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό»

Ευτυχισμένος από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των «ερυθρόλευκων».

Ο διεθνής αμυντικός, ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Γιάννη Γιαννόπουλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Μουσείο των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας πως νιώθει δέος μόνο και μόνο που βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο, το οποίο χαρακτήρισε παράδεισο, γεμάτο αναμνήσεις, οι οποίες γεμίζουν τους παίκτες με πάθος και τόνισε πως περιμένει πώς

και πώς την πρώτη του συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά, ο Έλληνας άσος, μιλώντας στο «Olympiacos TV» αναφέρθηκε στα συναισθήματά του που βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νιώθω ένα δέος μόνο και μόνο που βρίσκομαι σε ένα τέτοιο γήπεδο. Για μένα είναι ένας παράδεισος και ελπίζω να αγωνιστώ εδώ και επίσημα με τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με τα αποδυτήρια των Πρωταθλητών Ελλάδας που είναι «ντυμένα» στα «ερυθρόλευκα», υποστήριξε: «Είναι καταπληκτικά τα αποδυτήρια και βλέπουμε κάποιες εικόνες που φέρνουν αναμνήσεις, οι οποίες σε γεμίζουν με πάθος και θες να δώσεις τα πάντα».

Για τις εικόνες από σημαντικές στιγμές του Ολυμπιακού, που «φιλοξενούνται» στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Είναι κάποιες εικόνες, που βλέπουμε κάποια παιδιά, τα οποία έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων και στην Ευρώπη. Είναι ξεχωριστές εικόνες γιατί είναι εικόνες με πάθος και διακρίσεις».

Όσον αφορά στο πόσο σημαντικό είναι τα καλά αποδυτήρια για την προετοιμασία ενός ποδοσφαιριστή, ο Γιάννης Ζαραδούκας, δήλωσε: Για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό τα αποδυτήρια να είναι δομημένα με αυτόν τον τρόπο που είναι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Θέλει την ησυχία του, να έχει ότι χρειάζεται για να αλλάξει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο και κάποιους ανθρώπους που να τον βοηθούν να προετοιμαστεί, τόσο μυικά, όσο και ψυχολογικά».

Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για το κλίμα που συνάντησε στη νέα του ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση – που δεν έχω συναντήσει σε άλλες ομάδες – το γεγονός πως όλα τα παιδιά και ξένοι και Έλληνες είναι όλοι ένα. Από την πρώτη στιγμή μου έκαναν πλάκα, μου έδωσαν συγχαρητήρια, λόγω της εθνικής και όλα τα παιδιά ως ανταμοιβή με συνεχάρησαν που ήρθα στην ομάδα και την διαδρομή που έχω κάνει».

Για τα συναισθήματά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Έχω ξαναπεί ότι ζω ένα όνειρο γιατί άμα έχεις ζήσει κάποιες καταστάσεις, ειδικά στις χαμηλότερες κατηγορίες και μετά από κάποιο διάστημα βρίσκεσαι σε ένα τόσο μεγάλο σύνολο, είναι ανταμοιβή για τον εαυτό σου και αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο στις δυνατότητές σου και μπορείς να προσφέρεις περισσότερο στην ομάδα σου».

Ερωτηθείς για τις πρώτες κουβέντες του Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστήριξε: Μου είπε: «Καλώς ήρθες. Να είσαι έτοιμος, υγιής και δουλειά». Αυτές είναι οι πιο σωστές κουβέντες, γιατί δεν χρειάζεται να λέμε λόγια και με τη δουλειά να φανεί μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το πώς περιμέν

Keywords
Τυχαία Θέματα