Ζευγώλης: «Αβαντάζ, εν όψει πλέι οφ»

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το αυριανό (31/03) πρόγραμμα της Α1 Γυναικών, με τον Αθηναϊκό να υποδέχεται στην Εργάνη τις Εσπερίδες.

Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει βαθμολογική διαφορά τεσσάρων πόντων, αυτό δεν σημαίνει όμως πως το συγκρότημα του Βύρωνα δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την αντίπαλό του. Εξάλλου, θέλει το ροζ φύλλο για να αποκτήσει πλεονέκτημα εν όψει των πλέι οφ, όπως εξήγησε και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για

το αυριανό (31/03) παιχνίδι με τις Εσπερίδες: «Θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αν όχι οι καλύτερες. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Για εμάς το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, γιατί θα μας δώσει μεγάλο αβαντάζ εν όψει των πλέι οφ, ενώ θέλουμε να συνεχίσουμε και το νικηφόρο σερί μας».

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του Αθηναϊκού: «Έχουμε ετοιμαστεί για αυτή την αναμέτρηση κι αυτό που θέλω είναι να παίξουμε ποιοτικά. Χρειάζεται να το κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Πλην της Χάντι, για την οποία έληξε άδοξα η σεζόν, αντιμετωπίζουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω πως το Σάββατο (31/03) όλες οι κοπέλες θα είναι έτοιμες να δώσουν το παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα