Ζευγώλης: «Μακάρι να ανέβουν επίπεδο οι άλλες ομάδες»

23:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος με τον Γιώργο Ζευγώλη να εύχεται να ανέβουν επίπεδο οι άλλες ομάδες.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Το τουρνουά ήταν ανταγωνιστικό και απόδειξη είναι τα παιχνίδια που ήταν όλα ενδιαφέροντα. Αν δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό όνομα δεν υπάρχουν φίλαθλοι. Γενικά ήρθε κόσμος στο γήπεδο όμως. Το σημερινό ήταν πολύ αγχωτικό ματς, χάθηκαν πολλά ελεύθερα σουτ. Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την καλή πορεία. Μπορεί ο Αθηναϊκός να παίρνει τα πάντα αλλά όλα γίνονται με πολύ κόπο και σοβαρή δουλειά, όπως έχουν κάνει άλλες

ομάδες πιο παλιά.

Οι αυτοκρατορίες είναι για να πέφτουνε και μακάρι να ανέβουν οι άλλοι επίπεδο και να μην πέσει ο Αθηναϊκός. Πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το γυναικείο μπάσκετ. Υπάρχουν ομάδες από την Α2 και θα ήταν ενδιαφέρουσα μία λίγκα ίσως και κλειστή να έχει όλες τις ομάδες μέχρι το τέλος και όχι στη μέση όπως έγινε φέτος με τη ΦΕΑ. Πρέπει να δώσουμε μία ώθηση στο γυναικείο μπάσκετ, ο αθλητισμός να ανέβει ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα