Ζευγώλης: «Παραμένουμε δυνατοί»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αθηναϊκός δεν είναι ικανά να του ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Βύρωνα αντιμετωπίζει το μεσημέρι του Σαββάτου (28/01, 13.00) στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, με στόχο να πετύχει την 89η διαδοχική νίκη του εντός των ελληνικών συνόρων. Ο προπονητής του, Γιώργος Ζευγώλης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το «διπλό». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τον

εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Δίνουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε ένα μεγάλο γήπεδο και κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλά στους τελευταίους αγώνες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση, όπως κάναμε και στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Για τις απουσίες του Αθηναϊκού: «Το πρόβλημα της απουσίας της Τούλας (σ.σ. Καλέντζου) παραμένει, ενώ δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας και την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα κι έμεινε στην Αθήνα. Παρά τα προβλήματά μας όμως, που μας ταλαιπωρούν από την αρχή της χρονιάς, παραμένουμε δυνατοί κι αυτό θέλουμε να αποδείξουμε και αύριο (28/01) στο παρκέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα